Bjk parcalasin inşallah gs yiHihi hihi bı akşam göreceğiz
Bjk parcalasin inşallah gs yiHihi hihi bı akşam göreceğiz
Son işlem bonusmus galibaBu milosbet niye eklenmedi sebebi neymiş öğrenebilir miyim
ZorAslan kaparsa nolur
Beş tane yer inşallah gs
Beşiktaş şampiyon olsunda gerisi önemli değil ?Beş tane yer inşallah gs
FenerbahçeliyimBeşiktaş şampiyon olsunda gerisi önemli değil ?
Selam dostum aranıza yeni katıldım , Bizede birşey düşer mi ?Merhaba arkadaşlar bu akşam güzel bir rolling yapacagım 150 tl ile başlayacağız hedefimiz 1000 TL olacak hedef gerçekleşirse 10 kişiye 50 tl nakit saat 22 gigi görüşmek üzere diyelim ?
Hoş geldinSelam dostum aranıza yeni katıldım , Bizede birşey düşer mi ?
Dün üye oldum ???etkinlik başladığı saatlerde nasıl bonus olacakSon işlem bonusmus galiba
Hoşgeldin tabiki katılabilirsin totem yapmak şartı ileSelam dostum aranıza yeni katıldım , Bizede birşey düşer mi ?
ParcalayacakkBjk parcalasin inşallah gs yi
Artiii son işlem bonus ise hesabımda olması lazimm birşey demiyorum illa canlıdan üyelik tarihini alıp atmak mı lazım etkinlik saatlerinde actimmm ? üyeliğiDün üye oldum ???etkinlik başladığı saatlerde nasıl bonus olacak
BananeArtiii son işlem bonus ise hesabımda olması lazimm birşey demiyorum illa canlıdan üyelik tarihini alıp atmak mı lazım etkinlik saatlerinde actimmm ? üyeliği
Bol şanslar umarım hedefe kolay ve stressiz şekilde ulaşırsın bekliyoruz?Merhaba arkadaşlar bu akşam güzel bir rolling yapacagım 150 tl ile başlayacağız hedefimiz 1000 TL olacak hedef gerçekleşirse 10 kişiye 50 tl nakit saat 22 gigi görüşmek üzere diyelim ?
Son işlem nasıl bonus olacak gardaş kim bonus diyorsa yaptığı işi bıraksın artı istemiyorum bonuslarii alsınlar @MilosBet Destek anladnizSon işlem bonusmus galiba
Bırak sende ya kimsinBanane
Eski bi dostBırak sende ya kimsin
Kim acabaEski bi dost