Bence çok ağır oldu bu kardeşimİyi geceler herkese 10 kere yayına katılmısımdır 10 kerede 1 kere çekiliş oldu ondada denk gelmedik hersey kurgu film tadında ödül kazanan arkadaşlar tebrikler
Sen rahat ol kardeş yayında ağlayanların hepsi çekilişte çıktı sen yayında değildir herhaldeBence çok ağır oldu bu kardeşim
Kimseyi zan altında birakmamak lazım
Hoş değil
Kazansaydın yine böyle konusurdun dimi?Fake bakıye ile para dagıtıyorlar
Kimse bizim babamızın oğlu değil çekiliş zaten canli yapılıyor bu işler nasip kısmet birileri kazanacak o yüzden kazananları tebrik etmek daha etik olurİyi geceler herkese 10 kere yayına katılmısımdır 10 kerede 1 kere çekiliş oldu ondada denk gelmedik hersey kurgu film tadında ödül kazanan arkadaşlar tebrikler
kes lan sesını dümbükKazansaydın yine böyle konusurdun dimi?
Kimse bizim babamızın oğlu değil çekiliş zaten canli yapılıyor bu işler nasip kısmet birileri kazanacak o yüzden kazananları tebrik etmek daha etik olur
Yayindaydim adam canlı çekti nasıl bir kurgu olabilirki sistem otomatik yapiyor üstelik hepimizin gözü önünde oldu ona rağmen iddaa ediyorsun ne diyim senin kararınSen rahat ol kardeş yayında ağlayanların hepsi çekilişte çıktı sen yayında değildir herhalde
Tebrik ettik zaten güle güe harcasınlarKimse bizim babamızın oğlu değil çekiliş zaten canli yapılıyor bu işler nasip kısmet birileri kazanacak o yüzden kazananları tebrik etmek daha etik olur
Klavye delikanlisi terbiyeni bozma ben sana hakeretmi ettim simdi zoruna gidiyorsa katılma @BonusLideri bu arkadaşı uyarirmisinizkes lan sesını dümbük
Lan gerzek 00:00 da katılım son dedı , sonradan katılan kısıye cıktıYayindaydim adam canlı çekti nasıl bir kurgu olabilirki sistem otomatik yapiyor üstelik hepimizin gözü önünde oldu ona rağmen iddaa ediyorsun ne diyim senin kararın
Sen önce terbiyeli konuşmayi öğrenLan gerzek 00:00 da katılım son dedı , sonradan katılan kısıye cıktı
Çoluk çocuk başkan ne olucak bide hesabı kapat diyor sanki forum onun sayesinde ayaktaYazık valla 25 tl jcin anasını babasını kesecekler var başladılar