SanadaIyi aksamlar
kral son 2 etiketlediğin arkadaşlarla çalışmıyoruz bilgin olsun. prizma etkinliği de ileri ki günlerde mutlaka yayın olur...Yetkililerden ricam var ?
Prizmabete millyariston milyarlari gecik yatirimlarim var
Prizmabet etkinlikleri olsa her buroya var hemen hemen prizmaya yok bi fikir sunayim dedim
@flonairs @BonusLideri @Aras77 @Leromeno ?
Fikirleriniz bizim için değerli sizlere sunduğumuz etkinliklere de katılmanız hem forum adına hemşireler adına iyi olacaktır.Mevcut etkinlikleride değerlendirin derimYetkililerden ricam var ?
Prizmabete millyariston milyarlari gecik yatirimlarim var
Prizmabet etkinlikleri olsa her buroya var hemen hemen prizmaya yok bi fikir sunayim dedim
@flonairs @BonusLideri @Aras77 @Leromeno ?
Takip ediliyorFikirleriniz bizim için değerli sizlere sunduğumuz etkinliklere de katılmanız hem forum adına hemşireler adına iyi olacaktır.Mevcut etkinlikleride değerlendirin derim
Forumda 1 seneyi geçik süredir üyeyim forumu seviyorumda prizmabet de en sevdigim burolardanFikirleriniz bizim için değerli sizlere sunduğumuz etkinliklere de katılmanız hem forum adına hemşireler adına iyi olacaktır.Mevcut etkinlikleride değerlendirin derim
İnşlhForumda 1 seneyi geçik süredir üyeyim forumu seviyorumda prizmabet de en sevdigim burolardan
O acidan demek istedim
Forum iyi devam ?
Eskiden ne odulluler acmistik hic unutmam eski gunlere tekrar donecegiz ?
klasıkYayın gitti ?