Reıs Vereceksen Ver Bıze Kasan Varmış Zaten Akşama Taze Roll AçarızAma şöyle bişey var Bn bu işler d yeniyim ama görüyoruz kim takip ediyor kim etmiyor en azından mesela sabahtır seni görüyorum yeni biri olsa öncelik sana verilir
Reıs Vereceksen Ver Bıze Kasan Varmış Zaten Akşama Taze Roll AçarızAma şöyle bişey var Bn bu işler d yeniyim ama görüyoruz kim takip ediyor kim etmiyor en azından mesela sabahtır seni görüyorum yeni biri olsa öncelik sana verilir
Kasa yapabilsem dağıtım yapacam kendim bireysel olarak ama o işlere daha çok forum sahipleri bakıyorBence artık ufaktan bisey dagitin sabahtan beridir burdayiz??
Kasa zaten yapmışsın dostum üstelik 9 dan beridir benle bu eleman burdayiz sürekli kupon atıyorsun takip ediyoruz sadece üçümüz burdayiz hiçbirşeyde demedik en azından senin düşünmen lazımdı.Kasa yapabilsem dağıtım yapacam kendim bireysel olarak ama o işlere daha çok forum sahipleri bakıyor
2 Kışıyız Reıs Şurda Bak 2000 Kar Varmış Bız Sana 500 er Ver DemıyozkıKasa yapabilsem dağıtım yapacam kendim bireysel olarak ama o işlere daha çok forum sahipleri bakıyor
Ama para çevrimim var daha ama çekim yaparsam zaten ilk işim bilgi verecem2 Kışıyız Reıs Şurda Bak 2000 Kar Varmış Bız Sana 500 er Ver Demıyozkı
Senin ödül modül vereceğin yok kardeşim sen maçları takip edecek adamlar arıyorsun. Sana kolay gelsinAma para çevrimim var daha ama çekim yaparsam zaten ilk işim bilgi verecem
Ortak Kasa Yapalımmı Reıs Varmı KasanTwit attığınız halde katılan yok BİZ kaç saattir burdayiz
????????????Arkadaşlar Rolling yapan arkadaşımizin bir sistemi bir hedefi var bunu tamamlaması için musade edin Hee işine gelmeyen var ise de takip etmesin ama buradaki amaç niyet belli o yüzde saygı göstermenizi rica edeceğim
Amac niyet neyArkadaşlar Rolling yapan arkadaşımizin bir sistemi bir hedefi var bunu tamamlaması için musade edin Hee işine gelmeyen var ise de takip etmesin ama buradaki amaç niyet belli o yüzde saygı göstermenizi rica edeceğim
Valla yok knkmm şuan yaa olsa yapardıkOrtak Kasa Yapalımmı Reıs Varmı Kasan
benımde payfıxte 24 lıra varmış bır yerede atamıyoz pıç olduValla yok knkmm şuan yaa olsa yapardık
kasa 4 k 7 k olacak 5 kışı 20 mı verılecek bız soğutuyoruz ınsanları öylemıSuan kasa 4 k hedef 7 k ulasildiginda 5 kişiye 20 tl papara daha iyi anlaşılmıştır konu arkadaşımız yeni ve insanları soğutmayın bastan
2 k dan 7 k ya 5 k kar gözümüz yok Allah daha çok versin ama 5 kişiyede 20 vermezsiniz????Suan kasa 4 k hedef 7 k ulasildiginda 5 kişiye 20 tl papara daha iyi anlaşılmıştır konu arkadaşımız yeni ve insanları soğutmayın bastan
Kalsın knkmbenımde payfıxte 24 lıra varmış bır yerede atamıyoz pıç oldu