Kupon yatti ** ondan brakti ????Helal olsun geçte olsa anlaadin
Kupon yatti ** ondan brakti ????Helal olsun geçte olsa anlaadin
Ula adam yanda etkinlik sonuclandirmamis ? söz verdi halledecem diye kim olursa olsunYok valka anlamadım ama vardır bi bildiğin
Kupon yatti ** ondan brakti ????
Tamam öyleyse bi dağa katilmayizUla adam yanda etkinlik sonuclandirmamis ? söz verdi halledecem diye kim olursa olsun
Hiç alakası yok bak en son mesajimaKupon yatti ** ondan brakti ????
Sabahdan beri ne diyom ?ben böylelerine tepki koyacaniz yksaa gotu kalkar yarın sanaa yaparTamam öyleyse bi dağa katilmayiz
Yok ben gördüm bıraktın o etti ?Tamam öyleyse bi dağa katilmayiz
Yav ben adama borcunu ödememiş parası gelmediği için öyle anladım ödeyince ödedi dedim katildimSabahdan beri ne diyom ?ben böylelerine tepki koyacaniz yksaa gotu kalkar yarın sanaa yapar
Yavvv zeki öyle olsada 600 TL kasan var yuklyon siteye veee sen adama borcunu vermiyon 200 TL eksik yatırYav ben adama borcunu ödememiş parası gelmediği için öyle anladım ödeyince ödedi dedim katildim
Doğru haklısın bi an parasızlıktan gözüm döndüYavvv zeki öyle olsada 600 TL kasan var yuklyon siteye veee sen adama borcunu vermiyon 200 TL eksik yatır
Şöyle düşün sana borcum var ama siteye atiyom sanaa vermiyom ne dersinYavvv zeki öyle olsada 600 TL kasan var yuklyon siteye veee sen adama borcunu vermiyon 200 TL eksik yatır
Ne yayiniYav neyse ney yaa aksam 23 de twich yayin var gidekde mesaj parasini alam
Ahahahahahahahahahahahaahaha ulan sesli guldum hanim dyor neye gukdun oyle agahahahaDoğru haklısın bi an parasızlıktan gözüm döndü
???Valla bende de kuruş yok tütün iciyom bugunnn ama yine de dönmüyorDoğru haklısın bi an parasızlıktan gözüm döndü
Ben hep tütün içiyorum???Valla bende de kuruş yok tütün iciyom bugunnn ama yine de dönmüyor
Yav bu kaadarcidden basit mi dusunuyonnn bende seni başka birsey sanaedim ?Yav neyse ney yaa aksam 23 de twich yayin var gidekde mesaj parasini alam
Benim boğaz alışmış tekele ?tütün icinde sigara icmiyom saniyomBen hep tütün içiyorum