50 kurustu ilk idda oynarken ben. Sonra devam ettik. Bu sitelere bulasmasam suan altimda en kral arava en kral ev vardi. Ev yine var ama daha iyisi olurfuEskiden iddada 3 5 tl oynardım bu siteler açıldı mahgolfuk
Sana bunu dyorum. Bunlar yarin bir gun buyunce gor sen birde. Gel bulusup intihar edelim belki millet sayemizde bitakir **Evimde huzur yok çoluk çocuk bıktı benden
Hiç sorma siteler bitirdi bizi50 kurustu ilk idda oynarken ben. Sonra devam ettik. Bu sitelere bulasmasam suan altimda en kral arava en kral ev vardi. Ev yine var ama daha iyisi olurfu
Çocuklar rezil.olur iyi kötü baslarindayizSana bunu dyorum. Bunlar yarin bir gun buyunce gor sen birde. Gel bulusup intihar edelim belki millet sayemizde bitakir **
Lan ne rezil olcak yemin ederim daha iyi olurlar **.Çocuklar rezil.olur iyi kötü baslarindayiz
Bunlarda geçer elbetLan ne rezil olcak yemin ederim daha iyi olurlar **.
Bok gecerBunlarda geçer elbet
İradeli olacaz kazanmak icinBok gecer
Yok be neye el atsam kuruyor kankaSen çok büyük oran arıyorsun sürpriz arıyorsun yapma
Kazanacagin günlerde gelecek yeterli sen sabırlı olYok be neye el atsam kuruyor kanka
Yok oyle bisey kendini kandirmaKazanacagin günlerde gelecek yeterli sen sabırlı ol
Olacak inanki olsun hep böyle gitmez isyan etme şükretYok oyle bisey kendini kandirma
Yok brom ben hep sukrettim artik isyan bide boyle deniyxem sendedeneOlacak inanki olsun hep böyle gitmez isyan etme şükret
İsyan olmaz düşün bi daha beter olanları daha büyük derdi olanlariYok brom ben hep sukrettim artik isyan bide boyle deniyxem sendedene
Dusunki sende daha zengin kral gbi dertsiz yasayanlari. Soylesene bana aksam yastiga koyunca kafani borçlar nasil gelyor henen aklinaİsyan olmaz düşün bi daha beter olanları daha büyük derdi olanlari
Yav tamam da ya evlatlarına bisey olsa nadil dayanırdınDusunki sende daha zengin kral gbi dertsiz yasayanlari. Soylesene bana aksam yastiga koyunca kafani borçlar nasil gelyor henen aklina