Atar insss başka şey demiyorum gardaş gece zor tuttup kendimiAtmazsa zaten biter benim içinde olay, kendi kaybeder, ama peşin hükme de gerek yok, ?
Atar insss başka şey demiyorum gardaş gece zor tuttup kendimiAtmazsa zaten biter benim içinde olay, kendi kaybeder, ama peşin hükme de gerek yok, ?
Knk Dmden yazsaydın tavrını, valla ben bu şekil anlamadım, gondermezdim ki, 21 atardım sadece, verirdim geri parasını, inşallah senin dediğin gibi olmazAtar insss başka şey demiyorum gardaş gece zor tuttup kendimi
Ne olduNeyse sonra konuşuruz
Sıkıntı mı varKnk Dmden yazsaydın tavrını, valla ben bu şekil anlamadım, gondermezdim ki, 21 atardım sadece, verirdim geri parasını, inşallah senin dediğin gibi olmaz
Geçmiş olsun şansızlıkSansimi skim sabah sabah mevzuya bak arkadas. 23 18 ondeydi 24 26 seti verdi kansizlar 100 lira cekcektim sabah sabah offff @Hmdbjk47 Ekli dosyayı görüntüle 16085
İnsss olmazxxKnk Dmden yazsaydın tavrını, valla ben bu şekil anlamadım, gondermezdim ki, 21 atardım sadece, verirdim geri parasını, inşallah senin dediğin gibi olmaz
Evettt yoksunuzHerkes gtti
Geçmiş olsunSabah sabah ya ulan delirtiler yine
Yine tektenGeçmiş olsun
Zeminin kupon gelsinde 50 alam sigaram bitti??Yine tekten
Gelmez gelsede zeki gelmez ahahahZeminin kupon gelsinde 50 alam sigaram bitti??