@Toprak2014 para laizm sana 100 atim 1000 yapsana kanka 50 lira veririm sana ?????
La sen kabahatli degilsin sana degil lafimiz sende ya. Ver bi yanak ?Tamam kardeşim ben kabahatlıyıö, bir daha boyle Bi sorumluluğa da girmem, yaparsam kendi paramla yaparım
Ucmustur oooo yav gardaş bakkk rolling bir hedef olur 200 diyelim 50 geri atarsın 3 kişi ettirse verirsin kalan da rolling üye yada 2 kişi o rollingviye kalmış birşeyÇekim yapacam 50 yatırımı var dedi, çekim yapıp gönderecekti 21 1 kişiye, sonra çekim sabaha kaldı dedı
Senin için elimden geleni yaparım, ama beni kullanmak falan ne alaka, sanki genclıgımı aldı elımden@Toprak2014 para laizm sana 100 atim 1000 yapsana kanka 50 lira veririm sana ?????
Kankaa manasi derin bozuk para gbi harcamis anlaminada gelir ?? aman neyse ney siktir edekSenin için elimden geleni yaparım, ama beni kullanmak falan ne alaka, sanki genclıgımı aldı elımden
Kardeşim adam bana 21 gomderdi jaka da vardı hatta, ben o parayı Kumbara ya da atabılırdım onun gibi ? bende kendi adıma yaptım etkınlık tamamen zaten paylasmak için, ama adam da çekim yapacam dedi bende bişey diyemedim, baştan dese boyle birşey zate in kabul etmezdim,Ucmustur oooo yav gardaş bakkk rolling bir hedef olur 200 diyelim 50 geri atarsın 3 kişi ettirse verirsin kalan da rolling üye yada 2 kişi o rollingviye kalmış birşey
Tamam sonuc olarak cekim yapip 50 yi geri atcakmi ona bakariz neyse hadi sallayin. Çorba soyledim kendime offfKardeşim adam bana 21 gomderdi jaka da vardı hatta, ben o parayı Kumbara ya da atabılırdım onun gibi ? bende kendi adıma yaptım etkınlık tamamen zaten paylasmak için, ama adam da çekim yapacam dedi bende bişey diyemedim, baştan dese boyle birşey zate in kabul etmezdim,
Tabi ki atacak, bugun atmazsa 2 gun sonra 100 alırım ben ondan?Tamam sonuc olarak cekim yapip 50 yi geri atcakmi ona bakariz neyse hadi sallayin. Çorba soyledim kendime offf
Sırf mesele ,20 meselesi değil ki uyanikliga izin vermeniz mesele bu gardassYaw aynen sallayın, 20 lıra olsa nolur etkınlık olmasa nolur, benım etkınşıkdekı tek olayım mesaj yazmak, hepımızı oyle
Alirsinnn alirsin ?Tabi ki atacak, bugun atmazsa 2 gun sonra 100 alırım ben ondan?
Ben uyanıklık olaeak algılamadım işte onu diyorum knk, çekim yapacam dedi, sen yalan oldugunu mu düşünüyorsun çekimin?Sırf mesele ,20 meselesi değil ki uyanikliga izin vermeniz mesele bu gardass
Bekle gorelim madem atacak gelince atsın ?Ben uyanıklık olaeak algılamadım işte onu diyorum knk, çekim yapacam dedi, sen yalan oldugunu mu düşünüyorsun çekimin?
Atmazsa zaten biter benim içinde olay, kendi kaybeder, ama peşin hükme de gerek yok, ?Bekle gorelim madem atacak gelince atsın ?
Bırak sende daha napak adam kupon yaptı gelirse 50 atacam dedi inanamadim gözlerimden yas geldï ?Amann koyverinnnn bai zeki gtti zekiiii
Zeki zaten durmuyor ki, yanda etkınlık kovalar burda intihar edecem der konu kalmayıncaAmann koyverinnnn bai zeki gtti zekiiii