Tanıdık mı varmıs sitedeValla ya @Jakadal umudumz?
Tanıdık mı varmıs sitedeValla ya @Jakadal umudumz?
TM gelsinde atarsın maçlara bakma başlayana kadar yoksa yatarGelirse 50 atarım roll yaparsin
Yok zaten gidip kahvaltı yapacamTM gelsinde atarsın maçlara bakma başlayana kadar yoksa yatar
La kardeş benim ne yanlışım olacak, parayı istemiş adam ne diyeyim, ben kalan 50 yi de kendime almadım ki roll yapıcam dedim sen hepimize trip atıp gittin, ne deyim adama,Mesele o değil knk mesele dizinde susmaniz öyle iş mi olur 21 at 100 yap çek geri 50 attt düştünüz buna yanlış demendiniz
Afiyet olsunYok zaten gidip kahvaltı yapacam
Cavusu tokatlaBende eve. Bi adım ataydım
Olmaz de ayıp olur diyebilirsiniz gardass ben trip atmadim sırf küfür etmemek icin çıktım TM sen bana 21 at 50 al yav git kime diyorsaniz diyin böyle olmaz rolling buna susmaniz beni kızdırdı bak yanda sponsoor siteler roll yaptırıyor hedef belli siteye kalaan belli dağıtım beli demiiLa kardeş benim ne yanlışım olacak, parayı istemiş adam ne diyeyim, ben kalan 50 yi de kendime almadım ki roll yapıcam dedim sen hepimize trip atıp gittin, ne deyim adama,
Yorgunum, yorgun olmasam perisan ederım onuCavusu tokatla
Vlahalletcek inşallah bakalım beklyormTanıdık mı varmıs sitede
AhahahahahaYorgunum, yorgun olmasam perisan ederım onu
Neyse konusunda yanlış oluyoz birşey demiyorumOlmaz de ayıp olur diyebilirsiniz gardass ben trip atmadim sırf küfür etmemek icin çıktım TM sen bana 21 at 50 al yav git kime diyorsaniz diyin böyle olmaz rolling buna susmaniz beni kızdırdı bak yanda sponsoor siteler roll yaptırıyor hedef belli siteye kalaan belli dağıtım beli demii
Çekim yapacam 50 yatırımı var dedi, çekim yapıp gönderecekti 21 1 kişiye, sonra çekim sabaha kaldı dedıOlmaz de ayıp olur diyebilirsiniz gardass ben trip atmadim sırf küfür etmemek icin çıktım TM sen bana 21 at 50 al yav git kime diyorsaniz diyin böyle olmaz rolling buna susmaniz beni kızdırdı bak yanda sponsoor siteler roll yaptırıyor hedef belli siteye kalaan belli dağıtım beli demii
Tamam ben alcam 20 gondersinÇekim yapacam 50 yatırımı var dedi, çekim yapıp gönderecekti 21 1 kişiye, sonra çekim sabaha kaldı dedı
Tamam kardeşim ben kabahatlıyıö, bir daha boyle Bi sorumluluğa da girmem, yaparsam kendi paramla yaparımBen emek verip roll yapcam hayatta vermem abi dagitirim ama vermen