Nasil is o ? Geri atcak demiYok kanka 21 gomderdi 100 yaptım 50 yi geri istedi, cekım yapacakmıs
Nasil is o ? Geri atcak demiYok kanka 21 gomderdi 100 yaptım 50 yi geri istedi, cekım yapacakmıs
Ben slot oynarım keyfine, ama kıbrısdaSaka bi yana gercek rulet oyntcam bunu herkesw dyorum bana ciksa direk ** 10 milyon tl rulette yicem
Ne atması?Nasil is o ? Geri atcak demi
Bilmiyorum knk bende anlamadım, atar heraldeNasil is o ? Geri atcak demi
Niye 21 topraga vermia roll icin para topragin artik. 50 istenmezki isini halledip atarNe atması?
Şçsenin iş Bi çözülmedi
Gelsede rol yapsak keske
İşte 21 100 olunca 50 geri istedi, bende bişey diyemedim, kalan 50 ye roll yaptım olmadı o daNiye 21 topraga vermia roll icin para topragin artik. 50 istenmezki isini halledip atar
Amaan knk beni ilgilendirmez konuşunca konuştu oluyoz sponsor oluyorsan birine bir hedef koysunnn bir miktae edenlere verirsin bir miktar rolling yapana almak istemiyorsan taninkalanida olurNiye 21 topraga vermia roll icin para topragin artik. 50 istenmezki isini halledip atar
Tuhaf bir durumİşte 21 100 olunca 50 geri istedi, bende bişey diyemedim, kalan 50 ye roll yaptım olmadı o da
Valla ya @Jakadal umudumz?Şçsenin iş Bi çözülmedi
Biz yaparız kendimiz ses etme,Amaan knk beni ilgilendirmez konuşunca konuştu oluyoz sponsor oluyorsan birine bir hedef koysunnn bir miktae edenlere verirsin bir miktar rolling yapana almak istemiyorsan taninkalanida olur
Bol şans gelsinn
Kanka haber bekle dedi gordun tum konusmalari attimValla ya @Jakadal umudumz?
Şey gibi oldu, kasayı katla paylasalım ???Tuhaf bir durum
Gelirse 50 atarım roll yaparsinBol şans gelsinn
Mesele o değil knk mesele dizinde susmaniz öyle iş mi olur 21 at 100 yap çek geri 50 attt düştünüz buna yanlış demendinizBiz yaparız kendimiz ses etme,