Bilemen ben neyr para yetyoda onu alirim. Prima en pahalisi gereksizBizim çocuk prima olmasa pişik oluyor
Bilemen ben neyr para yetyoda onu alirim. Prima en pahalisi gereksizBizim çocuk prima olmasa pişik oluyor
Denemek lazım aslında 1+2kolan düşükKanka 2 aydir filan devrediyor sayisal 160 milyon tl veryor ya hayal kurarim cekilene kadar
Çocuk pişik oluyor hem aynı fiyata geliyor bi bez 6.7 saat dayaniyorBilemen ben neyr para yetyoda onu alirim. Prima en pahalisi gereksiz
Kolon 3 tl kankaDenemek lazım aslında 1+2kolan düşük
Bilmem bro sen daha iyi blirsin artikÇocuk pişik oluyor hem aynı fiyata geliyor bi bez 6.7 saat dayaniyor
Bu maç oran sarti neeePrima markamı resmini atam sana
1.60 3 mac olacakBu maç oran sarti neee
Aynn biliyom 5kolan Atacan dedin gibi gelirse offffKolon 3 tl kanka
Tmmm basket geçerli miii1.60 3 mac olacak
Ya surda 200 lira para veren kpon yapyoz hayal kuruyoz. ** 15 liraya 160 milyon tl hayali yetyorAynn biliyom 5kolan Atacan dedin gibi gelirse offff
GecerliTmmm basket geçerli miii
Bnde cok yaptim oyle merak etme tecrube var@Jakadal
Sakin maaşını bitirme ben birc kapatmak için maaş gece yatınca kalkıp oynardım maaş sabahı borc arardım yapma sakin
Aynnn zaten bir gelirse hayatın kurtulurYa surda 200 lira para veren kpon yapyoz hayal kuruyoz. ** 15 liraya 160 milyon tl hayali yetyor
Lan zeki maçlar var da oranlar jurtarmiyor ki bir tane buldummGecerli
Dun dedim ya burda bana cksin site kurcaz sen ben toprak herkese 50 tl yatirimsiz deneme bnusu ??Aynnn zaten bir gelirse hayatın kurtulur
Yav bırak çek git napaâcan siteyi azarı da mod yaparsinDun dedim ya burda bana cksin site kurcaz sen ben toprak herkese 50 tl yatirimsiz deneme bnusu ??
Düşük oranlarmiLan zeki maçlar var da oranlar jurtarmiyor ki bir tane buldumm
Ona kurus yok siteme para yatirsin parasina cokucemYav bırak çek git napaâcan siteyi azarı da mod yaparsin