Bro bi yatsin o anki pskolojim filan bakicam ama futbola girnek istemykrum keisnlkleİki dk erit uzun vade düşün ben öyle yapâcam
Bro bi yatsin o anki pskolojim filan bakicam ama futbola girnek istemykrum keisnlkleİki dk erit uzun vade düşün ben öyle yapâcam
Ula zeki çok garip adamsın yılışık adamsın ??Yok senden küsmem
Şans lazım o zaman sana slottta en iyi veren oyunlardaBro bi yatsin o anki pskolojim filan bakicam ama futbola girnek istemykrum keisnlkle
Jakadal sende çok iyi bilirsin bence bizim gibi adamlar ya paralidir yada açtırParasi olmadan kusemez
En kotu aksamsayisal var ????Şans lazım o zaman sana slottta en iyi veren oyunlarda
Ne yılışıği lan niye küseyim anamamı sòvďünUla zeki çok garip adamsın yılışık adamsın ??
Yapmam ben kimsenin anasına karısına baciaina şovmenNe yılışıği lan niye küseyim anamamı sòvďün
Maşallah her şeyi biliyon,??En kotu aksamsayisal var ????
Sallama ** daha dun aldim 33 liraLa valkahi evli olunca daha zor bi bebek bezi 80 tl
Eee daha ne için küseyimkiYapmam ben kimsenin anasına karısına baciaina şovmen
Napim bro bi unut 1 aydir ruyama gryor oynamadim smdi oyniycanMaşallah her şeyi biliyon,??
Yok canım a101 de 62 taneli prima 80 tlSallama ** daha dun aldim 33 lira
Ne bilim bazen alınıp kusuyinEee daha ne için küseyimki
Üçlü ıslak mendil 15 tlYok canım a101 de 62 taneli prima 80 tl
Ben en son 2+3kolan oynadım on numara bir tane bile bilemedik makina oynadimNapim bro bi unut 1 aydir ruyama gryor oynamadim smdi oyniycan
Ula dun aldim ben happy centerdan 33 litaYok canım a101 de 62 taneli prima 80 tl
Kanka 2 aydir filan devrediyor sayisal 160 milyon tl veryor ya hayal kurarim cekilene kadarBen en son 2+3kolan oynadım on numara bir tane bile bilemedik makina oynadim
Prima markamı resmini atam sanaUla dun aldim ben happy centerdan 33 lita