Hodda mi mevzu hangi konuuuMevzuyu anlatinca hak vercwn
Hodda mi mevzu hangi konuuuMevzuyu anlatinca hak vercwn
KimlaaaAdamlar akilli aga burdan aliyor ordan aliyor sorsan yok. La bi kpon at desek yok der valla helal olaun
Öyle olunca enayi gibi hissediyor demii valla yüzsüz çok para varken yok cekemiyoz bizz amaa onlar kendni biliyor 1 k kasa olsa yok çekerler çıkıp 20 TL rolling yapmazlar hiçbir zamanAdamlar akilli aga burdan aliyor ordan aliyor sorsan yok. La bi kpon at desek yok der valla helal olaun
TM ya sende bugün sinirlisin soru soramiyozKimse kim siktir et benden kurus alamaz
Aynen öyle. Ben yandan 20 lira alsam buraya geliyorum kpon atyorum. Neyse gorucez bu kapi kapandiÖyle olunca enayi gibi hissediyor demii valla yüzsüz çok para varken yok cekemiyoz bizz amaa onlar kendni biliyor 1 k kasa olsa yok çekerler çıkıp 20 TL rolling yapmazlar hiçbir zaman
Bakıyım knkOnce Caldas U19 - Antioquia U19
@Toprak2014 MS 1 kasa atmadirsan son maça bak kafana yatiyorsaa oyna
Boşver gardaş sen çekimlerini att buraya ha sanal ile kas mesajjAynen öyle. Ben yandan 20 lira alsam buraya geliyorum kpon atyorum. Neyse gorucez bu kapi kapandi
Dur knk ses etme şimdi benim 59 u 100 yapıp cekıp Rollıng baslıyoruzAynen öyle. Ben yandan 20 lira alsam buraya geliyorum kpon atyorum. Neyse gorucez bu kapi kapandi
Bak knkBakıyım knk
Ben ?bırak rollingi ?Dur knk ses etme şimdi benim 59 u 100 yapıp cekıp Rollıng baslıyoruz