Valla abi yaSonra niye ödeme olmuyir
Hicmi fatura yok telefon faturasi filanValla abi ya
FATURA yok kardeşm olmayan faturayı yaralanan sonucta yaAbi bilgi geldi illa fatura istyolar. Fatura yok dyorum illa istyolar
BennnEkli dosyayı görüntüle 16047
beyler çekim yapmak için sms doğrulaması yapmak lazım benim tel arkadaşta kayıtlı tek seferlik telefon numarasına gelicek mesajı yazana 30 atcam var mı yazmak isteyen
yaz kanka özelden telefonunu mesaj gelince özelden yaz paparanı da yaz
5468511955 burdn yazim sms yideyaz kanka özelden telefonunu mesaj gelince özelden yaz paparanı da yaz
EvwtBunlarsana 14 de odenecek dedi demi
Bun un hala fatura borcu varmi kos vodafone cikti al@Jakadal eski telefonumun adına faturam var Bi tek buEkli dosyayı görüntüle 16057
Hainnn uyanikkk
Olmaz onlar doğalgaz elektrik olurrrYada düzenli olarak ziraat kredi oduyorm ziraat faturası olursa eğer oda olabilir ama başka yok şu elektrik vs benim adıma başka faturam yok zaten canlıya söylemiştim onlarda olanları atın dedi
3vet borcu var oduycem işte bu paraylaBun un hala fatura borcu varmi kos vodafone cikti al
Kos ciktinal vodafonden hemen koss3vet borcu var oduycem işte bu parayla
kanka sen online ol telefon numarasını değiştirmeye çalışıyom şimdi salladıydımKos ciktinal vodafonden hemen koss
Gardaş uygulamasi varsaaa oradannn alaabiliyonnn faturalarda eski faturalarini cikartt3vet borcu var oduycem işte bu parayla