Liderleri sensin öncelik seninCehenneme
Liderleri sensin öncelik seninCehenneme
YalannnDaha yüklenmesini bekliyi47j
Konu acamiyoruzNe konusu
Senden lider zaten olmaxxLiderleri sensin öncelik senin
Burdayız abi betpapeli kurtardık gibi ödenecek bilgisi verdiler gelsinde Bi yapalm guzellkNere gittiniz
500 benimm sen bırak onu o hainnn satıyor adamı iki dk daaBurdayız abi betpapeli kurtardık gibi ödenecek bilgisi verdiler gelsinde Bi yapalm guzellk
Keyifler nasıl kanka anka nasıl hasret kaldım memlketeDk 26-2-2
İyi gardaş nasıl olsunn ankayi naptinnKeyifler nasıl kanka anka nasıl hasret kaldım memlkete
Hayırlı olsunBurdayız abi betpapeli kurtardık gibi ödenecek bilgisi verdiler gelsinde Bi yapalm guzellk
Ankara miydi memleket seninnKeyifler nasıl kanka anka nasıl hasret kaldım memlkete
Ni500 benimm sen bırak onu o hainnn satıyor adamı iki dk daa
Huyunda varrr zatenn satmakkSeni 2 dakika yada bırakmam satarım
Ni
Anka hesabı kapattı şerefsizler çok çektik ondan oldu sanirm 22kyi yattılar sebepten 2 hesap varmış yalanlarını sikeyim madem iki hesap vardı bu zamana kadar 200k çekim rahat vardır o zaman niye bu anlaşılmadı ipnleden 1 haftada 40Kya yakın çekince ödeyemeyen niyetlendilerİyi gardaş nasıl olsunn ankayi naptinn
Ankara miydi memleket seninn
Sana dedim alamazsın site neyse papeli al kimseyede verme adama hiçAnka hesabı kapattı şerefsizler çok çektik ondan oldu sanirm 22kyi yattılar sebepten 2 hesap varmış yalanlarını sikeyim madem iki hesap vardı bu zamana kadar 200k çekim rahat vardır o zaman niye bu anlaşılmadı ipnleden 1 haftada 40Kya yakın çekince ödeyemeyen niyetlendiler
Heee bu aralar yağışlı 2+3gundurAynen kanka