@Jakadal da var onu niye yazmıyorsunParası olan havalara biniyor @Azad dedik bizi sallıyor @Adam1977 abi dedik parayi görünce değişiyor @Toprak2014 dedik zaten oda fakir ?pus fakirler
@Jakadal da var onu niye yazmıyorsunParası olan havalara biniyor @Azad dedik bizi sallıyor @Adam1977 abi dedik parayi görünce değişiyor @Toprak2014 dedik zaten oda fakir ?pus fakirler
Şimdi atar cikiyomm bennn ?6-11 @Hmdbjk?? la beni de siktin ev sayı atamıyo 6-3ten 6-11 oldu mk ?
iyi geceler kankaaUykum geldi iyi geceler ??
Erzurum lu musan hele gardaşBenle uğraşırsan bele olur
O onun kankiştoşkosu@Jakadal da var onu niye yazmıyorsun
Millet sayende öğrendiMasallah yine formunuzdasiniz ahaha
Aaa beni karistirma abi ben konu disiyim??@Jakadal da var onu niye yazmıyorsun
O yokkk o ikiletmezzz 70ceker 20atar senin gibi parayi alınca kalbolmazz@Jakadal da var onu niye yazmıyorsun
Yok d. BakirErzurum lu musan hele gardaş
Sen burda miydinAaa beni karistirma abi ben konu disiyim??
Burdarim daha9-13 @Hmdbjk?? çıktığın nasıl belli yav ev sayı atıyor
Ahahahahahah turk filmi repliklerinden cik artik ** git zibar ??İyi geceler dedim 1 kişi bile cevap vermedi @catman dan başka helal olsun size abiler, vurun sizde vurun, kıyak abiler mişsiniz
Huyumu mi değiştireyimO yokkk o ikiletmezzz 70ceker 20atar senin gibi parayi alınca kalbolmazz
Görmedik bugün yoğun mesajlara yetişemiyorumİyi geceler dedim 1 kişi bile cevap vermedi @catman dan başka helal olsun size abiler, vurun sizde vurun, kıyak abiler mişsiniz
Bunlar boyleİyi geceler dedim 1 kişi bile cevap vermedi @catman dan başka helal olsun size abiler, vurun sizde vurun, kıyak abiler mişsiniz
Herzaman burdayim telegrandan yazdim sana dunSen burda miydin