Sen dayanamazsın ruletw girersinn??Hee tamam oldu. Dedim noluyor. Bugun buyuk gun kagit kalem aldim fiksturu vikariyorum??
Sen dayanamazsın ruletw girersinn??Hee tamam oldu. Dedim noluyor. Bugun buyuk gun kagit kalem aldim fiksturu vikariyorum??
Kimiside zebani sever ne dicen ?
Yapma kardeş maaşını verme benim gibi toto olursunHee tamam oldu. Dedim noluyor. Bugun buyuk gun kagit kalem aldim fiksturu vikariyorum??
Allah akıl versinnn ne diyimmLa korkuyorum ölmekten sende gel
Ölüm ölüm dediğin nedir ki galdaşLa korkuyorum ölmekten sende gel
Slot yapicam kanka rulet belkiSen dayanamazsın ruletw girersinn??
O zaman sen gelÖlüm ölüm dediğin nedir ki galdaş
Olmaz zaten kimsenin maaşından istemek olmaz dalgasına diyoz kimse ciddiye almıyor demekki cidden desek ??
Yok la ne olcam istanbul bura en kotu bobregi satarim ** ahaYapma kardeş maaşını verme benim gibi toto olursun
Knk sen iriktirecegine sen yapsana, o adamlar aten yapıyor, kaybedersen Kumbara ya ben atacam 21 söz
Yavv girmeee boşver ruletw son 5 saat???Slot yapicam kanka rulet belki
Maaşa 10 gün var keşke hiç gelmeseOlmaz zaten kimsenin maaşından istemek olmaz dalgasına diyoz kimse ciddiye almıyor demekki cidden desek ??
Zebani diyordun, beni napacan knk?O zaman sen gel
ben arkadaşa attım bile kankaKnk sen iriktirecegine sen yapsana, o adamlar aten yapıyor, kaybedersen Kumbara ya ben atacam 21 söz
Zeki git allhindan Bill bana bulaşma alıntı yapma?Maaşa 10 gün var keşke hiç gelmese
Beni korursun onkardanZebani diyordun, beni napacan knk?
Sensiz duramıyorum basket üst kuponu gibisin almadan duramıyorumZeki git allhindan Bill bana bulaşma alıntı yapma?