bende cok yaptim her ay 500 oduyordum sonra biraktim onu bendeBende yaptım mobil ödeme ilk basladimda sonra olmuyor 400-600 fatura bilerek iade aldım
8 saat burda olsan 800 mesaj yapar o zaman gunluk50 dk tabi süre eritmezsen 55dk
Şimdi 45 valla dokunmuyor bileeee papaarada otomatı ödeme yaptimmbende cok yaptim her ay 500 oduyordum sonra biraktim onu bende
bende bitane yakayim bakuye geldim burda daha cok zam gelmis eskiden burda daha ucuzdu burdan isterdi universiteden cocuklar simdi daha pahali m.k burdaSigara yaktimm bitsin yatarimm
İsteee adaş sabahdan saat 5 e kadar yazman belirliyor isi8 saat burda olsan 800 mesaj yapar o zaman gunluk
bende avea oldugu icin olmuyor vodafone ve turkcel var paparadaŞimdi 45 valla dokunmuyor bileeee papaarada otomatı ödeme yaptimm
Ne kadar mesalaa parlementbende bitane yakayim bakuye geldim burda daha cok zam gelmis eskiden burda daha ucuzdu burdan isterdi universiteden cocuklar simdi daha pahali m.k burda
Aynnn renktas bazen direk oradan oduyomm işte bu ayy cekimyapamadik fazlaaa ama 1.300 çektim en son yüksek 1xvwt gittim 400 TL yol yükledimbende avea oldugu icin olmuyor vodafone ve turkcel var paparada
parlament marlboro bizde yok yani yurt disi renktas rusyadan falan geliyor onlar cok pahali 35 falan bizde cok icen yok marlboro parlamentNe kadar mesalaa parlement
iyiymis renktas olsun yinedeAynnn renktas bazen direk oradan oduyomm işte bu ayy cekimyapamadik fazlaaa ama 1.300 çektim en son yüksek 1xvwt gittim 400 TL yol yükledim
Çıkmış renktas naptinnnparlament marlboro bizde yok yani yurt disi renktas rusyadan falan geliyor onlar cok pahali 35 falan bizde cok icen yok marlboro parlament
Öyle renktas neyse ben kaçariyiymis renktas olsun yinede
ama renktas bu ocakta oldu ne olduysa eskiden cok ucuzdu valla ocakta 100% zam falan gelmis valla herhalde boyle degildi cunkuÇıkmış renktas naptinnn