Ellerim ağrıdı cidden bugün ,900 olacak 14 k daayarin gelir![]()
Ellerim ağrıdı cidden bugün ,900 olacak 14 k daayarin gelir![]()
renktas calisiyorum isten ciktim ama kilit adamdim sirkette o yuzden program var onu ben biliyordum birine ogretiyorum simdi 2 saat onunla hergun hafta iciNe iş yapıyorsun çalışmıyorn diyon yaz işte öteki ayaaaatoplu al iyi olurr
Bizimde kredi ve abim babaama çekti ben evin masraflaarini o kredi ödüyor ben işte vurunca ona destek oluyom.ekstraiste borc olmasin insallah renktas senin valla bir kredi bir borc olmasin valla oldu mu hayat karanlik oluuyor
1 k cok rahat yazarsin 5ine kadarEllerim ağrıdı cidden bugün ,900 olacak 14 k daa
Para aliyon miuj pekiirenktas calisiyorum isten ciktim ama kilit adamdim sirkette o yuzden program var onu ben biliyordum birine ogretiyorum simdi 2 saat onunla hergun hafta ici
helal olsun renktasBizimde kredi ve abim babaama çekti ben evin masraflaarini o kredi ödüyor ben işte vurunca ona destek oluyom.ekstra
1524 524 de basladimm1 k cok rahat yazarsin 5ine kadar
tabi egitim icin bi miktar veriyorlar ama maas gibi degil renktasPara aliyon miuj pekii
Öyle renktasss şükür yoksa inan oynamam sırf elim.maasda rahatlaadim biraz kenara atarım diyeeehelal olsun renktas
yazarsin renktas1524 524 de basladimm
Oda iyidir renktas yoktan iyidir yaniijtabi egitim icin bi miktar veriyorlar ama maas gibi degil renktas
Aynnn yazarimm renktas sıkıntı yokk istesem gece uyumam 5 e kadar 500 daha yazarım ?yazarsin renktas
en iyisini yapiyorsun bende cok hatalar yaptim simdi o yuzden mecbur oduyorumÖyle renktasss şükür yoksa inan oynamam sırf elim.maasda rahatlaadim biraz kenara atarım diyeee
100 mesaj ne kadar surede yazilir ?Aynnn yazarimm renktas sıkıntı yokk istesem gece uyumam 5 e kadar 500 daha yazarım ?
Bende yaptım mobil ödeme ilk basladimda sonra olmuyor 400-600 fatura bilerek iade aldımen iyisini yapiyorsun bende cok hatalar yaptim simdi o yuzden mecbur oduyorum
50 dk tabi süre eritmezsen 55dk100 mesaj ne kadar surede yazilir ?