İsteee anlamı kalmıyor vwrincee
İse birgün dalginliga gelirrkurallara cok iyi bakiyorum renktas okuyorum en az 4 5 kez kafama yatiyorsa aliyorum
tamam renktasSon 30 mesaj yazam bari yatammm gozlwr kapanıyor
insallah gelmez renktas valla ama cok zor kurali olanlari denemiyorumİse birgün dalginliga gelirr
Ben 1 k çekim de direk 600 u abime atarım kredisini öde diyeee 400 de işte banaverince kalmiyor tabi
Ben bulaşma best10 dışında amaa şu bahaitek deneyecem 750 uzun vadeeeinsallah gelmez renktas valla ama cok zor kurali olanlari denemiyorum
Birşey kalmamks 2.5 k yaainsallah gelmez renktas valla ama cok zor kurali olanlari denemiyorum
min max sart olmasa cok iyi ama iste sitelerde kazanamaz oyle oluncaBen bulaşma best10 dışında amaa şu bahaitek deneyecem 750 uzun vadeee
5 i zorlayacam renktas bakalimBirşey kalmamks 2.5 k yaa
Ben uzun vade düşünüyorum yaaa ondan iyi olurrmin max sart olmasa cok iyi ama iste sitelerde kazanamaz oyle olunca![]()
Böyle yazarsan zor olursunn5 i zorlayacam renktas bakalim
uzun vade de sabir yok bende olsa bende denerim bi de borc olunca sikinti renktas borcu dusunup hirs yapiyorsunBen uzun vade düşünüyorum yaaa ondan iyi olurr
olursa olur renktas cunku burda olamiyorum butun gunuBöyle yazarsan zor olursunn
yarin gelirGelssin
İsteee ondan kayıp ediyokkk şükür benim yok maaş zaten oduyom.kaliyoda kenara atiyom ayrı hesap bireysel var kesiliyoruzun vade de sabir yok bende olsa bende denerim bi de borc olunca sikinti renktas borcu dusunup hirs yapiyorsun
Ne iş yapıyorsun çalışmıyorn diyon yaz işte öteki ayaaaatoplu al iyi olurrolursa olur renktas cunku burda olamiyorum butun gunu
iste borc olmasin insallah renktas senin valla bir kredi bir borc olmasin valla oldu mu hayat karanlik oluuyorİsteee ondan kayıp ediyokkk şükür benim yok maaş zaten oduyom.kaliyoda kenara atiyom ayrı hesap bireysel var kesiliyor