1xbette şimdi beni aratma inanmiyonmu yan tarata hatta 1k dagitacaktimmKpon nerdeee
1xbette şimdi beni aratma inanmiyonmu yan tarata hatta 1k dagitacaktimmKpon nerdeee
heryer renktas aklina gelebilecek heryer dugunlerde basliyor artik bizde dugunler cok kalabalik olur 300 400 kisiyle en kotuBurada da açık yer var bazı kısımlar mesala yol uatundeki kafelteryalar
Ben genelde küçük ile ararımGel gardasim sende benim gbi sanssizsin
La sana demedim be oylesine koon atilsada saysak dedim1xbette şimdi beni aratma inanmiyonmu yan tarata hatta 1k dagitacaktimm
en iyisiBen genelde küçük ile ararım
Bakalimm bende arycam ins blurumBen genelde küçük ile ararım
Kalaabalik miii 300-400kisi ??heryer renktas aklina gelebilecek heryer dugunlerde basliyor artik bizde dugunler cok kalabalik olur 300 400 kisiyle en kotu
Sende olsun bitsin havası varrr o olduğu sürece olmaz bizde yatiyoz ama sakın oynuyozBakalimm bende arycam ins blurum
ben sana en az diyorum 300 400 kisi turkiyedehangi dugunde var allah askina renktas ben gormedim turkiyede 10 tan dugune gittim alt tarafi 200 maxKalaabalik miii 300-400kisi ??
Ah be kanka aciliyetten be kankaaaaaaaaaSende olsun bitsin havası varrr o olduğu sürece olmaz bizde yatiyoz ama sakın oynuyoz
Sen köy düğünü gormemisin renktass şehir düğününü napacannben sana en az diyorum 300 400 kisi turkiyedehangi dugunde var allah askina renktas ben gormedim turkiyede 10 tan dugune gittim alt tarafi 200 max
İsteee kaybedince borç ödeniyor muuu mantiken öyle düşünAh be kanka aciliyetten be kankaaaaaaaaa
renktass dogrudur ama sehirde gordum ben 200 nikahlara da cok gittim yok yani gelen cok azSen köy düğünü gormemisin renktass şehir düğününü napacann