AhahaahaaahhOrani gor diue yarina motive edyorum kendimi
AhahaahaaahhOrani gor diue yarina motive edyorum kendimi
güzel kanka da ben geçmiş hakkında konuşmam geleceğe bakarım ikiniz arasındaki tartışmaya da hiç karışmam olan oldu biten bitti hayat devam ediyor tartışmaya gerek yok@catman nasil bro
Ne tartismasi. Kim kimle tartisti ayip ** kim onlargüzel kanka da ben geçmiş hakkında konuşmam geleceğe bakarım ikiniz arasındaki tartışmaya da hiç karışmam olan oldu biten bitti hayat devam ediyor tartışmaya gerek yok
saçma sapan tartışırsanız siklemem tabiBizde siklemeyiz merak etme
Yav bak olayı sen buyutuyon biz kendi aramızda konuşuyor tartışma yok aldın olayı başka yere götürdün sonra siklemiyoz diye mesaj atiyonnn yaniii ortamı sen geriyonnngüzel kanka da ben geçmiş hakkında konuşmam geleceğe bakarım ikiniz arasındaki tartışmaya da hiç karışmam olan oldu biten bitti hayat devam ediyor tartışmaya gerek yok
Arada kalirsin girme z??saçma sapan tartışırsanız siklemem tabi
Olay dana patladdi ** ????Yav bak olayı sen buyutuyon biz kendi aramızda konuşuyor tartışma yok aldın olayı başka yere götürdün sonra siklemiyoz diye mesaj atiyonnn yaniii ortamı sen geriyonnn
Hala tartışma diyor adamla benim muhabbetim öyle ortamı sen geriyon sikleme bundan sonraaasaçma sapan tartışırsanız siklemem tabi
Bana ne patliyacak senle muhabbetini tuttu bSka yere götürdü sonra kendi kendine siklemiyormusOlay dana patladdi ** ????
Sana demedim catmana patladi dedim araya girdi ???Bana ne patliyacak senle muhabbetini tuttu bSka yere götürdü sonra kendi kendine siklemiyormus
la muhabbeti ne başka yere götürcem konuyu kapatalım maç sayalım diyorum saymıyosunuzBana ne patliyacak senle muhabbetini tuttu bSka yere götürdü sonra kendi kendine siklemiyormus
siklemiyom demek sizin tartışmanıza girmeden maç sayıyom demek tartışmanız bitsin sikleycem ?Kadamla muhabbetini bilmeden kendi kendine kousuyon ister siklemiyom ne amkk
Yavvv bendeee diyommm başka yere gittiği yokk isteee benim muhabbetim adamla ve senin siklemiyom lafın başka yere götürdüla muhabbeti ne başka yere götürcem konuyu kapatalım maç sayalım diyorum saymıyosunuz