Merhaba tanrinin bana bahsettigi en gusel dost tanri seni korusunSelammkn Aleykum
Merhaba tanrinin bana bahsettigi en gusel dost tanri seni korusunSelammkn Aleykum
aleyküm selam yattı bileSelammkn Aleykum
Sen yatmaktan kafayı yemissinMerhaba tanrinin bana bahsettigi en gusel dost tanri seni korusun
Aynen karrisim yedim.Sen yatmaktan kafayı yemissin
Şimdi küfür zamanı @Jakadal Haydii susmaaaa baş gazaaaaleyküm selam yattı bile
Dini kufurlerim var burda olmaz icimden ediyorum karrisim tanri senin yuzunu guldursunŞimdi küfür zamanı @Jakadal Haydii susmaaaa baş gazaaa
Hani maaş yatmadimi daAynen karrisim yedim.
Yav gardaş su dini kitabı katmaaa cidden irtibatı gececemm ha olmaz kiiDini kufurlerim var burda olmaz icimden ediyorum karrisim tanri senin yuzunu guldursun
kayıp bonusu al yok mu kayıp bonusu41.5 alt dedik 44 sayida btti. 10 tane uvluk attilar
Yarin oglenden sonra yatar 14 45 deHani maaş yatmadimi da
Agzimdan din kitap kufur duyaraan keseriz brocum duyamazsinYav gardaş su dini kitabı katmaaa cidden irtibatı gececemm ha olmaz kii
Yarın bende marsbâhis cevrimini yaparimm ?oyssssYarin oglenden sonra yatar 14 45 de
Allah seni affetsin başka birşey demiyorum zaten geldim baktım küfür yattığını anladımAgzimdan din kitap kufur duyaraan keseriz brocum duyamazsin
telegram kanallarına üye olmadan 10tlyi alabilir miyim benYarın bende marsbâhis cevrimini yaparimm ?oyssss
Amin kardesim cumlemizin gunahlari affolaAllah seni affetsin başka birşey demiyorum zaten geldim baktım küfür yattığını anladım
He yavvv alabilirsin dedik yaaatelegram kanallarına üye olmadan 10tlyi alabilir miyim ben
Amin aminn hydiii bugün uyumak yokkAmin kardesim cumlemizin gunahlari affola