Aynen, fazlası obur aya olsun ne kaybedersinİsteee şimdiden yaz diyom jaka ya rahat yazarım diyorrr ?
Aynen, fazlası obur aya olsun ne kaybedersinİsteee şimdiden yaz diyom jaka ya rahat yazarım diyorrr ?
Knk valla yorgun oldummu hava su umrumda olmuyor, cocuk ustumde zıplıyo yıne uyanamıyorum ?Gündüz uykusu uyunmaz ama bugün hava iyiydi serin uyku havası tammm ???
Aynen, fazlası obur aya olsun ne kaybedersin
Gelsinsana da devam kanka
Pehhhhh ne yorgunluğu saldalye de oturuyon ?Knk valla yorgun oldummu hava su umrumda olmuyor, cocuk ustumde zıplıyo yıne uyanamıyorum ?
Orda limitleri bitirdin, aslında bitmemesi lazımTutmazak 500k olacak yanda 1semwdee?
sana da gelsin kankaGelsin
Ben miii ?Orda limitleri bitirdin, aslında bitmemesi lazım
Knk şimdi oturuyorum biraz ama çalısmaya başladık mı iyi calısıyoruzPehhhhh ne yorgunluğu saldalye de oturuyon ?
harbi aga 150k ne mkBen miii ?
Ne yapiyon gvnlikcin ?sanki bilmesekkk ?Knk şimdi oturuyorum biraz ama çalısmaya başladık mı iyi calısıyoruz
Yok Turist Ömer ?Ben miii ?
Gıcıkharbi aga 150k ne mk
???1senede yazdım 2-3sene takılanlar hala yazaamadi istesem inan orada aylık 15-16k yazarimmharbi aga 150k ne mk
Knk o işlere girme bosverrr konuşmayalımYok Turist Ömer ?
Ben valla 2019 mart da aktıf oldum orda ben yazamadım???1senede yazdım 2-3sene takılanlar hala yazaamadi istesem inan orada aylık 15-16k yazarimm