Yok şerbest de 50-50 nin minimum çeki 750İyiymiş kanka, oran sartı 1.90 dan 2 li kombın mı
Yok şerbest de 50-50 nin minimum çeki 750İyiymiş kanka, oran sartı 1.90 dan 2 li kombın mı
İyiymiş,, valla. Betco muYok şerbest de 50-50 nin minimum çeki 750
1.50 sadece tek mac emde 100e 100 nakit frebet degil. Ama min. Cekim 1500İyiymiş kanka, oran sartı 1.90 dan 2 li kombın mı
Evett ben deneyecem bakalım artık bu pas vermeyenlere çekimde ?gol atacamİyiymiş,, valla. Betco mu
Bu ay neyse de mesaj odulleri, diger ay hem bizimkiler yuksek olacak hemde duyan gelecek, nasıl olur bilmiyorum,50 yapaarim biraz dinlen3rimm
Geldi para gifim gelim kpon atariz 15 dkya gekirim 30 kusurle kpon atarimSon 18 dk bakkala @Jakadal knk
Cevrımden sonra casıno var mı, varsa kolay1.50 sadece tek mac emde 100e 100 nakit frebet degil. Ama min. Cekim 1500
Benim ki hepsi bu ayy 2.5 dan 15 k yaaa ?siz düşününBu ay neyse de mesaj odulleri, diger ay hem bizimkiler yuksek olacak hemde duyan gelecek, nasıl olur bilmiyorum
Saymalık olsun knk, ben ara ara dahıl olurum size boşaldıkçaGeldi para gifim gelim kpon atariz 15 dkya gekirim 30 kusurle kpon atarim
hemen al gel 15dk kaldı kapanmasına yarından itibaren 10da kapanıcakGeldi para gifim gelim kpon atariz 15 dkya gekirim 30 kusurle kpon atarim
Sen iyisin knk seni baz almıyoruz zaten, ama jaka da iyi yazdı, nurlan ı ben cagırdım wp den Bi girdim 500 mesaj yazmıs *** ??Benim ki hepsi bu ayy 2.5 dan 15 k yaaa ?siz düşünün
Nurlan kimm ?Sen iyisin knk seni baz almıyoruz zaten, ama jaka da iyi yazdı, nurlan ı ben cagırdım wp den Bi girdim 500 mesaj yazmıs *** ??
Trans birey?Nurlan kimm ?
Benim diğer aya 20 k kalır keskeee 20 saniyede 3-4 gün yazsaydınSen iyisin knk seni baz almıyoruz zaten, ama jaka da iyi yazdı, nurlan ı ben cagırdım wp den Bi girdim 500 mesaj yazmıs *** ??
Valla kıymetini bilemedik, ?Benim diğer aya 20 k kalır keskeee 20 saniyede 3-4 gün yazsaydın