Şoföre şöyleSogore soyel dedim anlamadı, şimdi beni dövüyorlar,
Şoföre şöyleSogore soyel dedim anlamadı, şimdi beni dövüyorlar,
Arteta değil de Sergen gitse belki Bi hareketlenme olurarteta hocamı seviyorum bu sene de olmazsa gider
zaten takım diğerlerinin seviyesinde değil sağlam gelecek vadeden topçular var fakat olmaz böyle star lazım bize deBence takım komple değişmeli hocam
Gece kimse olmuyor knk beni yemeyin, zabaha kadar bekledım bogunDışardayım gece burda olucam
??? sergen hocamı yedirmeyizArteta değil de Sergen gitse belki Bi hareketlenme olur
Sponsor olsana baskannn ?roll yapalimm ucuralim burayyi yakalım forumu?zaten takım diğerlerinin seviyesinde değil sağlam gelecek vadeden topçular var fakat olmaz böyle star lazım bize de
açız açççSponsor olsana baskannn ?roll yapalimm ucuralim burayyi yakalım forumu?
Sergeni Sergen Beşiktaş'ın Ferguson u olacakkArteta değil de Sergen gitse belki Bi hareketlenme olur
Pehhhh düşün modlarda aç iseee vay halimize ?açız aççç
O kadar ömrüm yokkk maalesef ,60senw daha
Ben en fazla 50 renktasO kadar ömrüm yokkk maalesef ,60senw daha
Beşiktaşın Sergen i olsun knakaNe
Sergeni Sergen Beşiktaş'ın Ferguson u olacakk
O kadar da olmaz bu dünyada keşke benim şimdi Allah canımı alsa vallaBen en fazla 50 renktas
Olacak yönetim yarın konusasak imza atılır sonra transferler gelsinnn bu seferBeşiktaşın Sergen i olsun knaka
O kadar da olmaz bu dünyada keşke benim şimdi Allah canımı alsa valla
Sen yaşarsın la, hatta 50 milyon mesaj ödülünü de alırsınO kadar ömrüm yokkk maalesef ,60senw daha
Erken gelmesi önemli, kampanyetiimeyince olmuyor, bizim dilenciler son dk olsun ucuz olsun diye ugrasıyorOlacak yönetim yarın konusasak imza atılır sonra transferler gelsinnn bu sefer