Az sabahdan beri 455 yazmışım 9 a kadar 700 olur 2 ye kadar 1 k olurraynen bugun 250 yazmisim
Az sabahdan beri 455 yazmışım 9 a kadar 700 olur 2 ye kadar 1 k olurraynen bugun 250 yazmisim
cok iyi renktassAz sabahdan beri 455 yazmışım 9 a kadar 700 olur 2 ye kadar 1 k olurr
Payfix hesabın neden yokkkyok iste renktas banka hesabim olsa papara 300 veriyor limit bide paparadan kartimda var
onda da banka havalesi istiyor renktasPayfix hesabın neden yokkk
Öyle renktas diyom ya 600-650 en en kötü yazdım gunnn bana basit geliyorrr arada sıkılıyonnncok iyi renktass
ben 13:50 e basladim yazmaya bugunÖyle renktas diyom ya 600-650 en en kötü yazdım gunnn bana basit geliyorrr arada sıkılıyonnn
Yav sende aç dursun hesaptaaa hiç yoktannn siteye atarsın içinde dururonda da banka havalesi istiyor renktas
İşte geç başlama sabah öğlene kadar yazmanın çok büyük etkisi varrrben 13:50 e basladim yazmaya bugun
yabancilara actirmiyor ya payfix yada mefete renktas banka hesabi ile hesaba yatirim olmasa kullanamiyorsun payfixiYav sende aç dursun hesaptaaa hiç yoktannn siteye atarsın içinde durur
Zor isinn ya oynamiyacanyabancilara actirmiyor ya payfix yada mefete renktas banka hesabi ile hesaba yatirim olmasa kullanamiyorsun payfixi
ama bankada tanidik olsa actiriyorlar bi suru var actiran tanidiklari var diye aciyorlar hesaplarZor isinn ya oynamiyacan
Senin yok muuuama bankada tanidik olsa actiriyorlar bi suru var actiran tanidiklari var diye aciyorlar hesaplar
bol sanslar
Bol şans tam istedim kasa ??