Geri bakü yemi döndünrenktas bakudeyim sikinti yok benden yana![]()
Geri bakü yemi döndünrenktas bakudeyim sikinti yok benden yana![]()
Bulurlar maç Cyber sabun maçıhaziran avrupa sampiyonasi olmasa sitelerin batis ayi oluyor genelde
Geri bakü yemi döndün
Dolduruyon da TELEGRAM ile alakası yokkk doldurmam ?aynı ip den yakma bizi1 telegramdan 2 forum doldurabiliyon mu reis bana da doldur ?
1xbette sabun ligi vardı valla oynuyodum geçen sene kızlar sabun maçıBulurlar maç Cyber sabun maçı
Maşallah sende de ne para var bakü İstanbul arası geziyon sonra yok cekiyon bizde ?hayir 3 haftalik geldim renktass donucem geri istanbula
nasıl telegramla alakası yok ben nasıl alabilirim onu sen onu de heleDolduruyon da TELEGRAM ile alakası yokkk doldurmam ?aynı ip den yakma bizi
Ben sana linkini atarım sen orada sitedeki id yaza kullanıci adını ve kayıtlı siteye tel no yoluyon o kadarnasıl telegramla alakası yok ben nasıl alabilirim onu sen onu de hele![]()
Maşallah sende de ne para var bakü İstanbul arası geziyon sonra yok cekiyon bizde ?
Ne kadar varmı 500tlyok renktas kredi kartibeni bitiren bu biletler zaten ucak biletleri yaniyor
atsana bi reisBen sana linkini atarım sen orada sitedeki id yaza kullanıci adını ve kayıtlı siteye tel no yoluyon o kadar
Daha paylaşılması gardass saat 111.30givi gece bugunnnatsana bi reis
Bence 71yapp ????21ben 50senn nasıl anlaşmaPaparamda 12 tl var makside 50 yaparsam roll atariz