Aynnn bı anda batirmisin 1ci kaç kkkben dün 29k yaptım mal gibi batırdım sonra
Aynnn bı anda batirmisin 1ci kaç kkkben dün 29k yaptım mal gibi batırdım sonra
beni amcam tepecik genelevine götürmüştü mkArkadaş gibiyiz karşılıklı sigara iciyoz bazen alkol yeterli mii ?
Az istemişyok ben senle ayni yaslardami ? yani anlasmaniz acisindan bazen dayi amca arkadas gibi olur yegeniyle o anlamda dedim hemen sicil diyorsun amcanin yasini sorduk alt tarafi renktas![]()
1. 176k şuan tatketcap 2.40kAynnn bı anda batirmisin 1ci kaç kkk
vay arkadas valla yas sorduk alt tarafi renktassArkadaş gibiyiz karşılıklı sigara iciyoz bazen alkol yeterli mii ?
Test için mibeni amcam tepecik genelevine götürmüştü mk
5tane amcam varrr ? tek onlaaa yapiyoz zaten ötekileri yanlarında sigarayı birakkk telefonla oynadima kizarlarbeni amcam tepecik genelevine götürmüştü mk
aynen kuşum ötüyo mu diyeTest için mi
ha iste bunu de sabah beri5tane amcam varrr ? tek onlaaa yapiyoz zaten ötekileri yanlarında sigarayı birakkk telefonla oynadima kizarlar
???Emekli astsubay diyom.renktas devlet istihbarat ?olmaz söylenmezvay arkadas valla yas sorduk alt tarafi renktass![]()
Sanki kız istemeye gittik sorgu sugar ?ha iste bunu de sabah beri![]()
renktas bakudeyim sikinti yok benden yana???Emekli astsubay diyom.renktas devlet istihbarat ?olmaz söylenmez
onlar cyber oynatır bi yolunu bulur sıkıntı etme senhaziran avrupa sampiyonasi olmasa sitelerin batis ayi oluyor genelde
1 telegramdan 2 forum doldurabiliyon mu reis bana da doldur ?Yarın marsbâhis ekler 10tl cevrimini yapaariz