Demekki ben senden daha çok fakirim daha çok yaziyom ?zengin olsam burda mesaj mı yazarım![]()
Demekki ben senden daha çok fakirim daha çok yaziyom ?zengin olsam burda mesaj mı yazarım![]()
iyi renktassVarda bana yokkk işim var izin aldimm yarinn 1saat bir yerde izim varr sonra gitmem
NNN sonra amcamın yanına gider takılırımiyi renktass
amcan kac yasinda renktassAy
NNN sonra amcamın yanına gider takılırım
Ayip ayıp ulu orta yerde öyle müşteriye gidiyorum demeMusterye gdyorum yine mesaj yazamadik ** neyse bugun 7 olsak yeter
İstersen renktas aile sicili ?cikararimamcan kac yasinda renktass
Ne müşterisi ek iş mi yapiyon ??Musterye gdyorum yine mesaj yazamadik ** neyse bugun 7 olsak yeter
Yapsın@Toprak2014 guzel bi etkinlik yapicak bu hafta sonu
Ne farkı var kii 1k ile 3k yapaamiyoz ?bu tatketçap ss attı adam turnuvaya 4k puanla başlamış bu da demek oluyor ki 1k üstünde yatırım yapmış son 14 günde
yok ben senle ayni yaslardami ? yani anlasmaniz acisindan bazen dayi amca arkadas gibi olur yegeniyle o anlamda dedim hemen sicil diyorsun amcanin yasini sorduk alt tarafi renktasİstersen renktas aile sicili ?cikararim
ben dün 29k yaptım mal gibi batırdım sonraNe farkı var kii 1k ile 3k yapaamiyoz ?
Arkadaş gibiyiz karşılıklı sigara iciyoz bazen alkol yeterli mii ?yok ben senle ayni yaslardami ? yani anlasmaniz acisindan bazen dayi amca arkadas gibi olur yegeniyle o anlamda dedim hemen sicil diyorsun amcanin yasini sorduk alt tarafi renktas![]()