aynen bence de 100 olsa bile karMaksibet 10atmalikkk ister bu ay ki bütçe 400tll
aynen bence de 100 olsa bile karMaksibet 10atmalikkk ister bu ay ki bütçe 400tll
Diğer aya hazırlan renktas toplu güzel oluyor bu ay 2.5k yi alirsin diğer ay 17.5yazz1 saatte 100 yazdim ama cok zor 5k
en iyisi kaptirdin mi kendini kayip oluyorAynnn biz yüksek atmiyoz 10yl atiyoz 50-60cekiyoz faviride 20atiyoz 100isteee
Hepsinden 200olsa 5site 1kaynen bence de 100 olsa bile kar
15k mi yok renktass yazamam o kadar bu zamana kadar en yuksek bu ay yanda yazdim8 kDiğer aya hazırlan renktas toplu güzel oluyor bu ay 2.5k yi alirsin diğer ay 17.5yazz
O bende yok olsaydı 13k altın aldimm köye bıraktım anneme vermezdim kayıp olurdu şimdi uçtuen iyisi kaptirdin mi kendini kayip oluyor
aynen sonra tekrar ayni taktikHepsinden 200olsa 5site 1k
Ben ayin 12 inden beri bak bukadar yazdim hemde kasmadim bile. Yazilir yazilir15k mi yok renktass yazamam o kadar bu zamana kadar en yuksek bu ay yanda yazdim8 k
dun onu gordum valla dostum en guzeliniyapmissin simdiye degerlenmistir bileO bende yok olsaydı 13k altın aldimm köye bıraktım anneme vermezdim kayıp olurdu şimdi uçtu
15k mi yok renktass yazamam o kadar bu zamana kadar en yuksek bu ay yanda yazdim8 k
bakalim dostum diger ay birlikte yazarizBen ayin 12 inden beri bak bukadar yazdim hemde kasmadim bile. Yazilir yazilir
Aynen yazalimbakalim dostum diger ay birlikte yazariz
45k mi yazdin renktass 1 ayda ?Pehhhh ben süreli 23-24k yazdım hodda süresiz 45k hod olduğumda ayın hodu
Sure yokmus ama normal yazmasi45k mi yazdin renktass 1 ayda ?