kanka öyle şeyler yazıyon ki gülesim geliyo geçmiş olsunSizin belanizi skim seredisz soysuzlar ulan mac adamin ulkesinde 1 oyun versene adama orspunun amcigi
Kansizlar yaGeçmiş olsun
Konuşurken biraz fazla tozunu kaciryon yaratan bizi niye yarattı yada onları bunu sorgulayamazsin brooSizin suçunuz yok sizi yaradan niye yaratmis merak edyorum sizin ta amciginizi skim kahpenin cocuklari 4 defa atamadin 4 defa kahpenin ciksrdigi onun bnun pici siktir git instagram hsabindan ne kufurler edicem smdi sana *** kazakistanlisi sen kimsin tenis oynyon kahpe
Sorgu yok asla direk soruyorum iste napmaya gelmis ddir. Tenisci degilmi bu oynasin ozaman a1 yaoanyosa ckmasin korta ******* onuKonuşurken biraz fazla tozunu kaciryon yaratan bizi niye yarattı yada onları bunu sorgulayamazsin broo
Bol şansHadi bakalim em sevdigim lig cin liginkanser edin beniEkli dosyayı görüntüle 15973
Cidden bazen abartiyonnn yav yattirsa yattı her defasında Allah karıştırmak olmazSorgu yok asla direk soruyorum iste napmaya gelmis ddir. Tenisci degilmi bu oynasin ozaman a1 yaoanyosa ckmasin korta ******* onu