arjantin başladı dk 46 1-0
Bu şekilde devam edin ödemesini ligler açıldığında yapacağım kendince yargı mi dağıtıyorsun ? Ödemesini alacak olan arkadaşınızı baltaladiniz sadece sizlerin konuya dahil olması için herseyin içinde olmanız lazım neyse bu fikirde olan arkadaş gelmesin ihtiyacımız da yok@BonusLideri
@Turist Ömer
@flonairs
@Aras77
Agalar ben bu olay çözümlenene kadar foruma girmeme kararı aldım. Bu konuda net bir açıklama maalesef yok beni buraya @Hmdbjk47 kardesim çağırdı ve birçok üyeyi amacımız burada etkinlikler dağıtımlar yapmakti ama bu mesaj olayi büyüdü büyüme sebebi net gün net açıklama yapmamanız uykusuz kalmış yada sabahın ilk saatlerinde yazmış kupon takip etmiş sohbet etmiş ve ödülü hak etmiş bunun ödenmesi lazım yoksa gvn olmaz üye olmaz tavsiyem burada ödül hakkı olan üye kaybetmez ama siz kaybedersiniz benim amacım burada hergun etkinlik yapmaktı dagitimliama bu konu çözülene kadar yokum ben kimse yanlı anlamasin kusura bakmayın
Bol şans knkyeni kuponumuz @Hmdbjk47 Ekli dosyayı görüntüle 16455
Birşey soracam söz verdiniz demi neden orta yol bulmuyon neden böyle konusuyonuz anlamıyorum artı bak kaçıncı mesajım hem özel hem burası artık yaz cevap bana günü ver ben sabır sabır dedikçe bilerek mi yapiyon anlamıyorum ben hakaret etmiyorum hala aynı şekilde konusuyn adminBu şekilde devam edin ödemesini ligler açıldığında yapacağım kendince yargı mi dağıtıyorsun ? Ödemesini alacak olan arkadaşınızı baltaladiniz sadece sizlerin konuya dahil olması için herseyin içinde olmanız lazım neyse bu fikirde olan arkadaş gelmesin ihtiyacımız da yok
dostum ödül kazanan arkadaşlara verilen tarihte ödülleri gönderilmiştir, buna sen de dahilsin. o üye hakkında inceliyoruz şu an mesaj kasmak için boş boş artı attığını da gördüm ben konulara, bunları kimse konuşmaz. başka mekanlardan adam toplayıp bizim üstümüze salıp çakallık yapmaya çalışan bir insanın da ben iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum açıkçası.@BonusLideri
@Turist Ömer
@flonairs
@Aras77
Agalar ben bu olay çözümlenene kadar foruma girmeme kararı aldım. Bu konuda net bir açıklama maalesef yok beni buraya @Hmdbjk47 kardesim çağırdı ve birçok üyeyi amacımız burada etkinlikler dağıtımlar yapmakti ama bu mesaj olayi büyüdü büyüme sebebi net gün net açıklama yapmamanız uykusuz kalmış yada sabahın ilk saatlerinde yazmış kupon takip etmiş sohbet etmiş ve ödülü hak etmiş bunun ödenmesi lazım yoksa gvn olmaz üye olmaz tavsiyem burada ödül hakkı olan üye kaybetmez ama siz kaybedersiniz benim amacım burada hergun etkinlik yapmaktı dagitimliama bu konu çözülene kadar yokum ben kimse yanlı anlamasin kusura bakmayın
Şimdi bahane boyle mi oldu onlar zaten buranın üyesi konuyu görmüşler bana özelden yazdılar bende anlatttim olayı madem öyle boş mesajı not alinn dolu mesajların parasını yollarıne bunu yapaarkennn herkesin mesajını kontrol edinnn ? yan çizmeyi konuşurken çakallık felan ayıp oluyor ben adam toplasaydim 3-5 kişi yazmazdi ve o üyelerin üye tarihine bakın birde mesaj konusunda mesaj katılım yapmışlar miii diyeee adamlar etkinliğe katılım yapmış cavatta kondu1903,dedostum ödül kazanan arkadaşlara verilen tarihte ödülleri gönderilmiştir, buna sende dahilsin. o üye hakkında inceliyoruz şu an mesaj kasmak için boş boş artı attığını da gördüm ben konulara, bunları kimse konuşmaz. başka mekanlardan adam toplayıp bizim üstümüze salıp çakallık yapmaya çalışan bir insanın da ben iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum açıkçası.
5 kışı yı boş ver reıs roll açSelamın aleyküm
İlk beğenen 5 kişi arasında 1kisi 25payfix
Öyle mi yapalım5 kışı yı boş ver reıs roll aç
en temızı o kazanırsan erkes faydalanırÖyle mi yapalım
Tmmm o zaman yüklerim baslayalim kaybedersek benden günah gideren temızı o kazanırsan erkes faydalanır
zaten kımse yok ıkımız takılacaz reısTmmm o zaman yüklerim baslayalim kaybedersek benden günah gider
Aynnn yuklerm 3-4adim vururuz kasa şans yavaer giderse çekerizzaten kımse yok ıkımız takılacaz reıs
hadı gazamız mübarek olsun bonuslu bır yere yükle barı de şansımız çok olsunAynnn yuklerm 3-4adim vururuz kasa şans yavaer giderse çekeriz
Favoriye attım bonus sevmiyorum sadece normal yatırım Bonusuhadı gazamız mübarek olsun bonuslu bır yere yükle barı de şansımız çok olsun