Evettt para operasyonu na yaziyon iki saatirTek kelime yazasım gelmyor
Evettt para operasyonu na yaziyon iki saatirTek kelime yazasım gelmyor
O ayri yarin sabah cekcek 300 atcak bana eozu var ilac olcak. Amdi mesaj parasina canm skkin amaEvettt para operasyonu na yaziyon iki saatir
Canım sıkkın diyin sabahdir yaziyonO ayri yarin sabah cekcek 300 atcak bana eozu var ilac olcak. Amdi mesaj parasina canm skkin ama
Paraaa icin la paraaaaaaCanım sıkkın diyin sabahdir yaziyon
Yarısını teklif etti derken adaş 1k ise al 500 ü git mi dediler???Yarısını teklif etti bende kabul etmiyecen
Diğer ay yarısi dediler kasa sıkıntıya girmesin diyeYarısını teklif etti derken adaş 1k ise al 500 ü git mi dediler???
TmmParaaa icin la paraaaaaa
Ulen ben bi ne zaman ölüceğimi bilmiyorum hepsi aklımdan geçti adaş alıcağını al uğrama daha da bence pumabete benzediler 1.5 k yı günlük 100 tl 100 tl ödediler ya millete??Diğer ay yarısi dediler kasa sıkıntıya girmesin diye
İlk başta 900dedim 450oteki ay sonra vacgecmectimm vacgecmezdim yani cevap vermiyor yazannnUlen ben bi ne zaman ölüceğimi bilmiyorum hepsi aklımdan geçti adaş alıcağını al uğrama daha da bence pumabete benzediler 1.5 k yı günlük 100 tl 100 tl ödediler ya millete??
Hayırlısı adaş şimdi bu gibi forum içi etkinliklerde yönetim sözünde duramiyorsa olaki sponsor bürosu ile sorun yaşayan adama nasıl yardım edicekler kimse inanmaz yani ilk intiba her zaman önemlidir onlarda kaybetti benim gözümdeİlk başta 900dedim 450oteki ay sonra vacgecmectimm vacgecmezdim yani cevap vermiyor yazannn
Valla öyle görünüyorHayırlısı adaş şimdi bu gibi forum içi etkinliklerde yönetim sözünde duramiyorsa olaki sponsor bürosu ile sorun yaşayan adama nasıl yardım edicekler kimse inanmaz yani ilk intiba her zaman önemlidir onlarda kaybetti benim gözümde
Selam aleykümValla öyle görünüyor
AleykumselamSelam aleyküm
Aleyküm selamSelam aleyküm
Risk birimine takılmış sizin ödüller aylık 100 100 ???@Jakadal
Haber yokmu mesaj ödülkerinden
Yok kardesim admibleri etiketlesek hepberaber bak nasil haber olur@Jakadal
Haber yokmu mesaj ödülkerinden
La sanki ne kadarki ödülüm 175Risk birimine takılmış sizin ödüller aylık 100 100 ???
O zaman aylık 25 25 sana karar verildi???La sanki ne kadarki ödülüm 175