kanka sen beni yanlış anladın herhalde istersen benle konuşma da ben siz tartışıyosunuz ben maç sayıyorum anlamında dedim onu başka bir anlamı yoktu yaniYavvv olsun ben biran önce bitsin ara vwrecemmm ?
kanka sen beni yanlış anladın herhalde istersen benle konuşma da ben siz tartışıyosunuz ben maç sayıyorum anlamında dedim onu başka bir anlamı yoktu yaniYavvv olsun ben biran önce bitsin ara vwrecemmm ?
Yokkk kaman i değilimKamanmi
Iyi bakalimmYokkk kaman i değilim
Yav işte yanlış anlaşılıyor biz tartismiyorduk sıkıntı yokk sende kbkanka sen beni yanlış anladın herhalde istersen benle konuşma da ben siz tartışıyosunuz ben maç sayıyorum anlamında dedim onu başka bir anlamı yoktu yani
sıkıntı yok kankaaYav işte yanlış anlaşılıyor biz tartismiyorduk sıkıntı yokk sende kb
Aynen kusluk olmasin surda 3 4 kisiyiz agalar boşverinYav işte yanlış anlaşılıyor biz tartismiyorduk sıkıntı yokk sende kb
Yav işte yanlış anlaşılıyor biz tartismiyorduk sıkıntı yokk sende kb
Iyi bakalimm
Sen nerelisin aslenIyi bakalimm
Ordu baskan ama dogma buyume istanbulSen nerelisin aslen
Yok ne kuslugu oldu bitti senin yüzünden ?kenara cekiliyn sene yola gidilmez satarsin ?Aynen kusluk olmasin surda 3 4 kisiyiz agalar boşverin
Yok lan dostlugum dostluk ama dusmanligimda dusmanliktir unutmam hicbiseyi kinciyimYok ne kuslugu oldu bitti senin yüzünden ?kenara cekiliyn sene yola gidilmez satarsin ?
En çok Karadeniz'de trapxon Giresun ordu merak ederim bide rizeOrdu baskan ama dogma buyume istanbul
Of taraflarına gidersen haber et ali keles varEn çok Karadeniz'de trapxon Giresun ordu merak ederim bide rize
Guzel memleket aga deniz yesil valla insan yasamak istyor is bulsam orduya yerlesirimEn çok Karadeniz'de trapxon Giresun ordu merak ederim bide rize
Evettt öylesin ama cidden Handi alma sen kötüsünYok lan dostlugum dostluk ama dusmanligimda dusmanliktir unutmam hicbiseyi kinciyim