Ya abi delirtirper yazik valla yazik bukadar dumen olmaz ya. 16 10 du ** mac ya 18 15 e geldi bi duken donduBizi bulur ancak
Ya abi delirtirper yazik valla yazik bukadar dumen olmaz ya. 16 10 du ** mac ya 18 15 e geldi bi duken donduBizi bulur ancak
Kaçarak gitsinHadi arkana bile bakma aksam gel
Belki öyle yaparım renktaşEeee isteee 1sene beklet o parayi unutt
Neye el atsak öyle oluyorYa abi delirtirper yazik valla yazik bukadar dumen olmaz ya. 16 10 du ** mac ya 18 15 e geldi bi duken dondu
Lanet olsunNeye el atsak öyle oluyor
Üzme kendini yarın maaş gunuYaktiniz ulan gencligimi
Asil mevzu yarin zaten intihar etme olasiligim var duruma göreÜzme kendini yarın maaş gunu
sacmalama borcun 3k bile degil ne intihariAsil mevzu yarin zaten intihar etme olasiligim var duruma göre
reis betkanyonu oynuyon mu senNeye el atsak öyle oluyor
O saydigim borc yarin kesin odenmesi gereken 6 tane icra dosyam var baskan sen ne diyon ben 2014 den bubyana 500 binden fazla para kaybettik bu illettesacmalama borcun 3k bile degil ne intihari
benim borc sende olsa o zaman napardin allah askina
gecmis olsun bro bilmiyordum ben sadece demin saydiklarini biliyordumO saydigim borc yarin kesin odenmesi gereken 6 tane icra dosyam var baskan sen ne diyon ben 2014 den bubyana 500 binden fazla para kaybettik bu illette
Keske onlar olsa hatta bi okadarda hayir yapar dagitirimgecmis olsun bro bilmiyordum ben sadece demin saydiklarini biliyordum
duzelir sikma canini yarin insallah toparlarsin 3 odemeyiKeske onlar olsa hatta bi okadarda hayir yapar dagitirim