Once 500 aticam vbete 2 mac 250 2 mac 250 gomucem geldi geldi gelmedi bi 500 saha bi 500 dahasonra gotu tuta tuta eve giderimAllah yardımcın olsun ertele yani yarı yarıya hepsini öde
Once 500 aticam vbete 2 mac 250 2 mac 250 gomucem geldi geldi gelmedi bi 500 saha bi 500 dahasonra gotu tuta tuta eve giderimAllah yardımcın olsun ertele yani yarı yarıya hepsini öde
yapma sakın olum şaka yapıyom benGazlama la yapmadigim sey degil he
Basicam siyaha gelmezse vebali senin kariamam ??????yapma sakın olum şaka yapıyom ben
Yavvv birde marifet gibi anlatiyonnOnce 500 aticam vbete 2 mac 250 2 mac 250 gomucem geldi geldi gelmedi bi 500 saha bi 500 dahasonra gotu tuta tuta eve giderim
Ozaman bu aksam uyuma ** yaeina mac bul bana. Eskiden avustralyali kasin futbolculaela mesajlasirdim instagramdan. Ingilizce ceviruden konusurduk. Kimisi yeneriz ederiz derdi kimisi bu yasak cevap veremem derrdiYavvv birde marifet gibi anlatiyonn
Yokkk canım cidden konusuyon muuOzaman bu aksam uyuma ** yaeina mac bul bana. Eskiden avustralyali kasin futbolculaela mesajlasirdim instagramdan. Ingilizce ceviruden konusurduk. Kimisi yeneriz ederiz derdi kimisi bu yasak cevap veremem derrdi
Yemin ederim 2 sene once konuusuyordum. Mackolikten isimlerini bulup gecmis mactan valla cok konuştumYokkk canım cidden konusuyon muu
Acele etmeee illa gündüz mu lazım maccYemin ederim 2 sene once konuusuyordum. Mackolikten isimlerini bulup gecmis mactan valla cok konuştum
Yani aksamada olur. Bakicaz artik da fikstur bokAcele etmeee illa gündüz mu lazım macc