Bende cok gulsun hala guluyorum gülmeyende dewam edecegım ???Kanka otle bi dyolarki valla 20 30 sayingeride sandim mac 25 22 mis
Bende cok gulsun hala guluyorum gülmeyende dewam edecegım ???Kanka otle bi dyolarki valla 20 30 sayingeride sandim mac 25 22 mis
ilk ceyrek aldim olmadi renktassSana Barça yener dedik sen gittin efwse sayı aliyonn?
Bro sana 20 k kasan varken efese oyna desim kanyonda arkqna yaslan dedim. Ergin ataman cok hirsli adam birakmaz bu maci. ** gerekirse mac yarida kalir efes vermezyan tarafta roll vardı efes 20.5 üst oynadı @Transfortek gelmedi ondan sinirliyiz biz yardırıyoz efese
Varmı efese kuponun, gelsin o zaman25 24 aslan efess
Venüs bira vardı cok ıyıydı hatırlarmısınSaldir efes bira
Yok yattk cskdanVarmı efese kuponun, gelsin o zaman
Eve alsannn macida Barça desen bitti isilk ceyrek aldim olmadi renktass
aga ben duygusal oynamam dedim sana galatasarayın maçına bile vermem isterse 4. lig takımıyla maç yapsın iddia duygusal oynanmaz bence barça alıcakBro sana 20 k kasan varken efese oyna desim kanyonda arkqna yaslan dedim. Ergin ataman cok hirsli adam birakmaz bu maci. ** gerekirse mac yarida kalir efes vermez
Yesss ama tuborg baskaVenüs bira vardı cok ıyıydı hatırlarmısın
Valla bu ara kuruduk, eski gunleri mi ozluyorumYok yattk cskdan
La ne duygu salı efes favori zaten suan geridyken bileoranlara bakaaga ben duygusal oynamam dedim sana galatasarayın maçına bile vermem isterse 4. lig takımıyla maç yapsın iddia duygusal oynanmaz bence barça alıcak
Duygu. İle alakası yok, efesin alması supriz degıl Kıaga ben duygusal oynamam dedim sana galatasarayın maçına bile vermem isterse 4. lig takımıyla maç yapsın iddia duygusal oynanmaz bence barça alıcak
barca alsam 2 saat bekleyecektikEve alsannn macida Barça desen bitti is
He bende onu dedim iste barcelona supriz asilDuygu. İle alakası yok, efesin alması supriz degıl Kı