500k ulaştırmazlar merak etmeYanda 500 k mesaja ulasinca cidden 20 bin verirlermi
500k ulaştırmazlar merak etmeYanda 500 k mesaja ulasinca cidden 20 bin verirlermi
Verir ler o konuda çok saglamlarYanda 500 k mesaja ulasinca cidden 20 bin verirlermi
Hangi maçUlan ya ulan uza bari
Aleyküm selam kardeşimSelamın Aleykum
Vwrirlwrde bennn yoruldumm sennn imkansız 5 senede ancaaYanda 500 k mesaja ulasinca cidden 20 bin verirlermi
Burda niye yapmıyorsun
Her yerden darbe yer500k ulaştırmazlar merak etme
Eyvallah abiAleyküm selam kardeşim
Bol şans olsunforum yaptırıyor kendi parasıyla yapmıyo
Yazma 25 neredeeBisey olmadı mesaj yazacam
gunde 10 saat yazsan ayda 30 k yapar senede 360 k mesaj yaparVwrirlwrde bennn yoruldumm sennn imkansız 5 senede ancaa
mal dedi diye sonsuz ban yerHer yerden darbe yer
Ben yazamadirsam sen hiç yazamaazsinnn burada daha 10 k olamadinn ne konusuyonngunde 10 saat yazsan ayda 30 k yapar senede 360 k mesaj yapar
Bursaki hedef belli istesemnolurdum ama ne gerek var.Ben yazamadirsam sen hiç yazamaazsinnn burada daha 10 k olamadinn ne konusuyonn
Artık ben 1 sene de yazdimmBen yazamadirsam sen hiç yazamaazsinnn burada daha 10 k olamadinn ne konusuyonn
Ben son 3 ayda yazmadimm 150 den sonra yoksa 200 dün suannnBursaki hedef belli istesemnolurdum ama ne gerek var.
Yavas yavas ayin 5ine 7500 u gecerim. Sakin sakinBen son 3 ayda yazmadimm 150 den sonra yoksa 200 dün suannn
Yav diğer ayyy işte bir aksilik olrsa diyeee yazz sen sanki hergun aynı rolantide yazazam sözde hafta sonu 1+1 2 k yaziyordinYavas yavas ayin 5ine 7500 u gecerim. Sakin sakin