Eline saglikArkadaşlar liste iletildi ve canlı yayındayken açılmış olan konuya katıldıysanız listede varsınız demektir... En kısa zamanda eklenicektir tabi son işlem şartlarını karşılayanlar için reisler
Eline sağlık kralArkadaşlar liste iletildi ve canlı yayındayken açılmış olan konuya katıldıysanız listede varsınız demektir... En kısa zamanda eklenicektir tabi son işlem şartlarını karşılayanlar için reisler
Tamamdır tesekkurler adminArkadaşlar liste iletildi ve canlı yayındayken açılmış olan konuya katıldıysanız listede varsınız demektir... En kısa zamanda eklenicektir tabi son işlem şartlarını karşılayanlar için reisler
Tipobet ve Onwin frespinlerunden haber varmı agaArkadaşlar liste iletildi ve canlı yayındayken açılmış olan konuya katıldıysanız listede varsınız demektir... En kısa zamanda eklenicektir tabi son işlem şartlarını karşılayanlar için reisler
Bizim işlem hep yatırım reis sorun yok ?Arkadaşlar liste iletildi ve canlı yayındayken açılmış olan konuya katıldıysanız listede varsınız demektir... En kısa zamanda eklenicektir tabi son işlem şartlarını karşılayanlar için reisler
Bürodan haber bekleniyor freespin eklemesi yapılırken sorun oluştuğu söylendiTipobet ve Onwin frespinlerunden haber varmı aga
Onwini anladım da Peki ya tipobet eklenmedi mi dostumBürodan haber bekleniyor freespin eklemesi yapılırken sorun oluştuğu söylendi
gardaşım etkinlige katıldın mı katıldın ne zaman eklenirse ozaman oynarsın... Etkinlikden başka birşeye gelmeyen birisi bizi sürekli soru yagmuruna tutmasın. eklendikden sonra da nasılsa gelip birşey sormazsın cünkü merakını gidermiş olucaksın. o yüzden senin freebetin yada freespinin eklenmişmi eklenmemiş mi tek sorunumuz degil bizim... Hayırlı forumlarOnwini anladım da Peki ya tipobet eklenmedi mi dostum
Burası senin forumun mu yoksa yusufun forumu mu ? Yusuf la tlegramdan konuştuk onunla hicbir alıp vveremediğimforumla da aynı şekil. Oda eyvallah dedi. Sen şimdi kalkmış hesap mi soruyorsun niye foruma geldin diyekonu tekrar aktif @Tovejin21 sen esmerezel 21 misin ? biz seni banlamadıkmı vakti zamanında bana ve forumu kötüleme twiti atmıştın ? noldu şimdi ne degişti de etkinliklere giriyosun ?
niye ozamanki twitinde forum bana ait olmamasına ragmen forumu lanse ederek twit attın ? madem benimle yada davranışımla söz konusu bir durum vardı sana kendi twitimi de verdim ben bu adresteyim forumu karıştırma gel özele dedim niye gelmedin ? seni burada kullandıgın nickinle banlandın yusuf abin açsaydı banını da kendi profilinle gelseydin ? yeni profil açıp gelmişsinBurası senin forumun mu yoksa yusufun forumu mu ? Yusuf la tlegramdan konuştuk onunla hicbir alıp vveremediğimforumla da aynı şekil. Oda eyvallah dedi. Sen şimdi kalkmış hesap mi soruyorsun niye foruma geldin diye
Sen yusuf abine yaz sonra tartisiriz çocuk değilizniye ozamanki twitinde forum bana ait olmamasına ragmen forumu lanse ederek twit attın ? madem benimle yada davranışımla söz konusu bir durum vardı sana kendi twitimi de verdim ben bu adresteyim forumu karıştırma gel özele dedim niye gelmedin ? seni burada kullandıgın nickinle banlandın yusuf abin açsaydı banını da kendi profilinle gelseydin ? yeni profil açıp gelmişsin
komik degil yusuf abinle de konuşmama gerek yok seni zaten banlayacak olsam yusuf abin degil kim olursa olsun anladıgım banlardım... Sadece o günki davranışın hoş degildi. Şimdi işim var kolay gelsin sana...Sen yusuf abine yaz sonra tartisiriz çocuk değiliz
Seninde davranışın hoş değildi ahmet bey burada tartışmayalım icap etmiyor siktir etkomik degil yusuf abinle de konuşmama gerek yok seni zaten banlayacak olsam yusuf abin degil kim olursa olsun anladıgım banlardım... Sadece o günki davranışın hoş degildi. Şimdi işim var kolay gelsin sana...