F
Forex
Guest
Abi şimdi şöyle o kuralı bende görmedim ama bahane değil neyse de 1.5 k yatırımda ilk 500 ve son 500 de bonus aldım 2. Yatırdığımda bonus almadım o niye eklenmedi o zaman onu anlamadım
Burda suç forumda değil kardeşim biletler bittiğinde incelemesi gerekiyordu sitenin madem öyle akşam 10 a kadar niye eklemedi o biletler verilirken niye onay verdi önce siteden onay alınır sonra biletler verilir benim bildiğim site sonradan yaz çizmiş gibi duruyor benim anladığımKaç kişiye ödül eklendi abi 2 mi 3 mü büro ohh yatırımları aldı oh forum yatırımları aldı ödül eklemeye gelince yok onu inceliyom yok bunu yok papara verilcek yok hesaba eklencek kusura bakma düzgün iş yapamadınız
Bende onu soruyorum büroya söz geçirmeleri lazımBurda suç forumda değil kardeşim biletler bittiğinde incelemesi gerekiyordu sitenin madem öyle akşam 10 a kadar niye eklemedi o biletler verilirken niye onay verdi önce siteden onay alınır sonra biletler verilir benim bildiğim site sonradan yaz çizmiş gibi duruyor benim anladığım
Suç forumda kimse kusıra bakmasın biletler verilirken incelenmesi gerekirsi çekiliş yapıldıktan sınra eklemiyoz diye bişeymi olurBurda suç forumda değil kardeşim biletler bittiğinde incelemesi gerekiyordu sitenin madem öyle akşam 10 a kadar niye eklemedi o biletler verilirken niye onay verdi önce siteden onay alınır sonra biletler verilir benim bildiğim site sonradan yaz çizmiş gibi duruyor benim anladığım
Aynen çok dogru, sadece YAtırm bonusu almayan arkadaslar arasından cekilmesi uygun olanmadem oyle abi kurallar var tamam eyvallah sız neden her bılet alındıgında kontrol ettırmedınız hadı tamam bız haksısız burada bonus almayaıp ödul cıkmayan adamlar oldu onların hakkına gırıldı nıye tekrardan cekılıs yapılmıyor ozaman
4 kişiye eklendi büro yatırım aldı yatırım yapan üyeler çekim yaptı forum olarak biz etkinlik sunduk bizim cebimize giren birşey de yok!Kaç kişiye ödül eklendi abi 2 mi 3 mü büro ohh yatırımları aldı oh forum yatırımları aldı ödül eklemeye gelince yok onu inceliyom yok bunu yok papara verilcek yok hesaba eklencek kusura bakma düzgün iş yapamadınız
Site onay verse böylemi olur sence yasinİşte suç büroda aga bu kadar basit foruma laf atmaya gerek yok forum yatırımı iletir büroya büroda onay verince bilet verilir site onay veriyor sonra yan çiziyor bişi anladıysam arap olayım ?
Site onay vermesse çekiliş yapılmaz kardeşimSite onay verse böylemi olur sence yasin
Site onay verdikten sonrada yan çiziyosada forum sözünğ geçircek agaSite onay vermesse çekiliş yapılmaz kardeşim
Suçlama yok zaten size, ama prizma buradan 12.500 toplayıp 3000 dagıtmadı, haketmeyen yatırımlar çekılis omcesı elenmelıydiArkadaşlar etkinlik boyunca hicbir yatırım için onay almadık ve yatırımı sponsor kontrol sağlar...
Etkinlikte kurallar açık etkinliğe katılıyorsan kurallar dahilinde katılacaksın basit bir konu şimdi etkinliğe katılıp kurallara uymayarak burda mazeret bulmaya çalışmanın anlamı yok bir suçlu da yok ortada ama bir suçlu bulalim derdine düşüldü.
Etkinlik Kuralları Dahilinde yatırım yapan üyelerin hesabına ekleme yapıldı istedikleri gibi çekim yapabilirler
Bol şans diliyorum herkese