Senin odul ne kadardı kazanmısmıydınbanada eklenmedi böyle bişey ilk defa gördüm ilk papara dendi zaten ayıp
Fazla bişey değil 100 tl ama ihtiyacım vardı yaniSenin odul ne kadardı kazanmısmıydın
Yaptığınız iş iş değil abi haberiniz olsunArkadaşlar ödüller çekilebilir bakiye olarak hesaplara şuan eklendi ister papara çek ister cmt kurallara uyan her arkadaşa eklendi
Kontrol et bakalım BiFazla bişey değil 100 tl ama ihtiyacım vardı yani
Eklenmedi dostumKontrol et bakalım Bi
Dostum dersen siz sonradan kural çıkardınız ve böyle oldu haklisin ama etkinlik açıldığı günden beri yatırım bonusu alan arkadaş etkinlikten yararlanama denilmiş biz burda şuan ne yapalım elini vicdanına koy ve söyleYaptığınız iş iş değil abi haberiniz olsun
Reis sen freebet almışmıydın yatırımınabanada eklenmedi böyle bişey ilk defa gördüm ilk papara dendi zaten ayıp
Kimler hakediyor liste paylasmanızda sakınca var mıDostum dersen siz sonradan kural çıkardınız ve böyle oldu haklisin ama etkinlik açıldığı günden beri yatırım bonusu alan arkadaş etkinlikten yararlanama denilmiş biz burda şuan ne yapalım elini vicdanına koy ve söyle
Bilet etkinliğinde böyle bişeymi olur abi allah aşkına ya saçma sapan iş büroyamı söz geçiremiyosunuzDostum dersen siz sonradan kural çıkardınız ve böyle oldu haklisin ama etkinlik açıldığı günden beri yatırım bonusu alan arkadaş etkinlikten yararlanama denilmiş biz burda şuan ne yapalım elini vicdanına koy ve söyle
Hocam bana yatmadı bişe adam akıllı bir açıklama yapın çok saçmaladılar dalga geçer gibiArkadaşlar ödüller çekilebilir bakiye olarak hesaplara şuan eklendi ister papara çek ister cmt kurallara uyan her arkadaşa eklendi
kardeş hepiniz canım ciğerimsiniz burda basta kurallar belirlenmiş zaten .Haklı olan herkesin her daim yanındayız 3 kuruşa kendimizi satmadık hayat herdaim paylaşınca güzel dedik paylaştık burda ne forum hatalı ne de buroBilet etkinliğinde böyle bişeymi olur abi allah aşkına ya saçma sapan iş büroyamı söz geçiremiyosunuz
Kurallar dahilinde yatırım bonusu alan üye etkinlikten yararlanamaz etkinlikte de yazıyor anlamadığın nedir ?Hocam bana yatmadı bişe adam akıllı bir açıklama yapın çok saçmaladılar dalga geçer gibi
Kaç kişiye ödül eklendi abi 2 mi 3 mü büro ohh yatırımları aldı oh forum yatırımları aldı ödül eklemeye gelince yok onu inceliyom yok bunu yok papara verilcek yok hesaba eklencek kusura bakma düzgün iş yapamadınızkardeş hepiniz canım ciğerimsiniz burda basta kurallar belirlenmiş zaten .Haklı olan herkesin her daim yanındayız 3 kuruşa kendimizi satmadık hayat herdaim paylaşınca güzel dedik paylaştık burda ne forum hatalı ne de buro