Bende derken ne diyorsun sen ilk yatirimim izin verildi ve sonra iptal edildi daha sonra 3li kombine değiller 2 orandan sonra limitdostum izin Verild devamı yok Ayrıca o site bu parayı verecek güce sahip Yanlış anlama ama sende sıkıntı olduğunu düşünüyorum
Burda bir çok rol yaptım gelmiş bana diyor suç sen dedostum izin Verild devamı yok Ayrıca o site bu parayı verecek güce sahip Yanlış anlama ama sende sıkıntı olduğunu düşünüyorum
Bende sıkıntı he anka pin salak yanidostum izin Verild devamı yok Ayrıca o site bu parayı verecek güce sahip Yanlış anlama ama sende sıkıntı olduğunu düşünüyorum
Haram zıkkım olsun bunlara hakkını helal etmeyeceksin. Öbür dünyada kat be kat fazlası cıkacak bunlardan merak etme.Malesef kardeşim
Peşini bırakmam yarın onlara eşek gibi bana dönecek asla vazgeçmem 500 tl ana Param zikkim olsun call celter aradi kız abi dedi 1 hak verin bizi deneyin denedim şimdi engellemişHaram zıkkım olsun bunlara hakkını helal etmeyeceksin. Öbür dünyada kat be kat fazlası cıkacak bunlardan merak etme.
Konuyla alakalı büro ile görüşüldü.Kurallar dahilinde oyun oynayan üyeye risk birimi 2 li ve 3 li kombine şartı getiriyor bu da yetmez gibi 0.18 tl limit vererek çevir diyor burada yorum yapan arkadaşlar eğer konuyu belgeleriyle incelerle ise daha sağlıklı karar verirler.Biz forum olarak haklı kim ise onun yanındayız.Nowwin sitesi tamamen paraya çökmüştür.Iyi niyet vs vb gibi tüm imkanlarımızı kullandık ama büro adım atmadı oynayan arkadaşlar yatırım yapan kişiler var ise onlar bu hataya düşmemesi için bir mücadele veriyoruz .Başka bir derdimiz de yokdostum izin Verild devamı yok Ayrıca o site bu parayı verecek güce sahip Yanlış anlama ama sende sıkıntı olduğunu düşünüyorum
Ağzına sağlıkKonuyla alakalı büro ile görüşüldü.Kurallar dahilinde oyun oynayan üyeye risk birimi 2 li ve 3 li kombine şartı getiriyor bu da yetmez gibi 0.18 tl limit vererek çevir diyor burada yorum yapan arkadaşlar eğer konuyu belgeleriyle incelerle ise daha sağlıklı karar verirler.Biz forum olarak haklı kim ise onun yanındayız.Nowwin sitesi tamamen paraya çökmüştür.Iyi niyet vs vb gibi tüm imkanlarımızı kullandık ama büro adım atmadı oynayan arkadaşlar yatırım yapan kişiler var ise onlar bu hataya düşmemesi için bir mücadele veriyoruz .Başka bir derdimiz de yok
Ne sıkıntı varmış hele bir açıkla da bizde bilelimdostum izin Verild devamı yok Ayrıca o site bu parayı verecek güce sahip Yanlış anlama ama sende sıkıntı olduğunu düşünüyorum
Şöyle gelip burda büroyu savunuyor ya en çok buna gıcık oluyorum herşey ortada hala cins cins konuşuyor@Gfbridvan1907 boşver saçma sapan konusyor gelsin ona Sifremi verim ben
Büroya yaklaştım ben ve insan yerine soktum call celter ekibi aradi kirmadim ve beni engellemiş ilk yatirimŞöyle gelip burda büroyu savunuyor ya en çok buna gıcık oluyorum herşey ortada hala cins cins konuşuyor
Ne diyim ki kardeşim inş en azından ana paranı alırsınBüroya yaklaştım ben ve insan yerine soktum call celter ekibi aradi kirmadim ve beni engellemiş ilk yatirim
3 lü kombn falan yapsa tutsa bile vermicekler emin olabilirsiniz zaten paranız yatsın diye bu şeklide cevrim veriyolar kafalarına göre cakalallarKonuyla alakalı büro ile görüşüldü.Kurallar dahilinde oyun oynayan üyeye risk birimi 2 li ve 3 li kombine şartı getiriyor bu da yetmez gibi 0.18 tl limit vererek çevir diyor burada yorum yapan arkadaşlar eğer konuyu belgeleriyle incelerle ise daha sağlıklı karar verirler.Biz forum olarak haklı kim ise onun yanındayız.Nowwin sitesi tamamen paraya çökmüştür.Iyi niyet vs vb gibi tüm imkanlarımızı kullandık ama büro adım atmadı oynayan arkadaşlar yatırım yapan kişiler var ise onlar bu hataya düşmemesi için bir mücadele veriyoruz .Başka bir derdimiz de yok
Ya ben bunları sabaha kadr araştırdım namusuz bunlar aileler call celter dahil olmak üzere şebekeTek kelime ile Şerefsizlik bu. Haram zıkkım olsun her bir çalışanına gasp ettikleri paralar.