B
Biz burdayiz reis bi etkinlikdaha patlatalimmi gece geceparayı vuran kaçtı anlaşılan baksanıza
Biz burdayiz reis bi etkinlikdaha patlatalimmi gece geceparayı vuran kaçtı anlaşılan baksanıza
yapıcazzz birazdanB
Biz burdayiz reis bi etkinlikdaha patlatalimmi gece gece
Alev alev buralar ??✌yapıcazzz birazdan
gelmiş olsa ne diyecektin merak ediyorumNBA'de dönen şike hicbir yerde dönmüyor valla. En alt baremden aldım 53te bıraktılar. Bulls faulden 2de 1 attı. Clippers tam son 4 dakika sayı atamadı. Resmen tuğla attılar.
Çok güzel tezgah bravo ?
Kanka kasa varsa bana söyle cyber basket alalim 1 kere dene benle rol seklinde gidelimNBA'de dönen şike hicbir yerde dönmüyor valla. En alt baremden aldım 53te bıraktılar. Bulls faulden 2de 1 attı. Clippers tam son 4 dakika sayı atamadı. Resmen tuğla attılar.
Çok güzel tezgah bravo ?
?? gürültü duymadık!BEYLER SITELER PATLADI BÜYÜK BOMBA BETASUS FALAN PATLADI MESAJ GELDI BANA ŞIMDI VERILEN ADRESTE 5 BIN ADAMIN IFŞASI VAR
kart ile yatırım yapanalrı deşifre etmişler gibi
BEN KARTLA YATRM YAPMADIM KI BANADA SMS ĞELDI SANAL KUMAR OLAYI BITIYOR ĞIBIkart ile yatırım yapanalrı deşifre etmişler gibi
ne yazıyor sms deBEN KARTLA YATRM YAPMADIM KI BANADA SMS ĞELDI SANAL KUMAR OLAYI BITIYOR ĞIBI
bız ne dıyoz sen ne dıyon@İZCİ blastami girsek nesemiz kacicak
merhaba üyelık onay kodunuz: kredı kartı bılğılerınız kopyalanıyor www.betasuskart.comne yazıyor sms de