Merakla bekliyoruzCoklu katılım var bırı yan hesabıyla katılmıs ısım vermıcem heveslensın sımdılık fakat çekılste cıkarsa ıfsalarım
%100 kesın dıyemem ama %90 cok geçerlı tespıtlerım var dedektıf gıbıyım bu tur konularda cok ama acıgı var arkadasında bu ıslere gırısıyo fakat cok göze batıyoMerakla bekliyoruz
%100 kesın dıyemem ama %90 cok geçerlı tespıtlerım var dedektıf gıbıyım bu tur konularda cok ama acıgı var arkadasında bu ıslere gırısıyo fakat cok göze batıyo
Ortaya atıyorsan şöyle kardesimCoklu katılım var bırı yan hesabıyla katılmıs ısım vermıcem heveslensın sımdılık fakat çekılste cıkarsa ıfsalarım
Dın dın dın dınOrtaya atıyorsan şöyle kardesim
Cikarsa soylucemOrtaya atıyorsan şöyle kardesim
Çıkmadan şöyle.Cikarsa soylucem
Hadi ateistler bunuda aciklasin.Seloaltay ve altustbro hesaplari
Gerekcelerini acikliyorum :
Altustbro hesabiyla megapari etkinligi harici forumda tek bir yorumu yok
Seloaltay hesabiyla yorumlarinin buyuk cogunlugu megapari...
Katilimlarini kafa kafaya yapmislar yani yorumlari ust uste....
Iki hesapta da altay taraftari oldugu belli oluyo.
Bizde sana bol şans diliyorum Yusuf abiArkadaşlarr Çoklu hesap amca dayı oğlu hesap olayları ile katılan oyuncu olursa büro konuyla alakalı men eder bu iki hesap tabi ki daha önceden etkinliklere katıldı ve problem cikmadi inşallah çoklu hesap değildir ki ben sanmıyorum büronun alt yapısı bu durumlarda tüm aynı alt yapıdan tüm yerlerde erişimi engelliyor.Yatirim etkinliği sizlere ekstra bir forumun hediyesidir bunu unutmayalım ve bu anlamda bizleride müşküle sokmayalım herkese bolşans dilerim
Kendisi arkadaşim olur reis sıkıntı yok forumu ve etkinligide ben önerdim öyle bir saçmalık yapacak degiliz akraba muhabbetleri olsa zaten biliyorsunuz site sorun yaratırArkadaşlarr Çoklu hesap amca dayı oğlu hesap olayları ile katılan oyuncu olursa büro konuyla alakalı men eder bu iki hesap tabi ki daha önceden etkinliklere katıldı ve problem cikmadi inşallah çoklu hesap değildir ki ben sanmıyorum büronun alt yapısı bu durumlarda tüm aynı alt yapıdan tüm yerlerde erişimi engelliyor.Yatirim etkinliği sizlere ekstra bir forumun hediyesidir bunu unutmayalım ve bu anlamda bizleride müşküle sokmayalım herkese bolşans dilerim
Dostum sen beynini yakmışsın sanırım 150 lira icin kendini perişan etme ne sahte etkinliği birşey anlamadim söylediklerindenBenimde normalde dikkatimi cekmezdi bi gece forumda geziniyodum bi baktim yukardan zink zink bildirimler gelmis kac gundur katilim olmayan konuya bu nickler gecenin bi yarisi katilim yapmislardi.Ayriyetten bu selo nickiyle sahte etkinlik yapmisti burds konu acti begenenlere papara vs diye hicbisey yok ortalikta bu tarz seyleri yapan adamdan zaten hayir gelmez