Kuponun tuttu mu dostum senindeBelge yukledik dunden beri onayda hala
Kuponun tuttu mu dostum senindeBelge yukledik dunden beri onayda hala
Tuttu yatirim kaldiKuponun tuttu mu dostum seninde
50 yatır oyna sonra canlidestege söyle kilitli bonus bakiyeyi açtır çekim ver, ben verdim beklioz bakalımTuttu yatirim kaldi
Belge onaylanmadi dunden beri50 yatır oyna sonra canlidestege söyle kilitli bonus bakiyeyi açtır çekim ver, ben verdim beklioz bakalım
Telefon dogrulama kodu bile gelmedi50 yatır oyna sonra canlidestege söyle kilitli bonus bakiyeyi açtır çekim ver, ben verdim beklioz bakalım
Beklioz adminim, ben cumartesi çekim verdim hala tık yok gcn günde söyledim senin sözüne ve foruma güvenerek yatırdımFirma ile pazartesi günü üyeler için görüşür sorunlar ne ise çözeriz, güvence olarak fotum sorumluluğundadır merak etmeyin
Bende cevrimi tamamladim yatirim yapicaktim cekim icin yapiyimmi yatirimBizden gidip parası kalan kimler çekimi bekleyenler kullanıcı adı atsınlar hemen !
Reklam geçtik siz bilirsinizBende cevrimi tamamladim yatirim yapicaktim cekim icin yapiyimmi yatirim
xx_serseri_kalbim_xx@hotmail.comBizden gidip parası kalan kimler çekimi bekleyenler kullanıcı adı atsınlar hemen !
Aksam ustu kullanici isimlerinizi ilettim3 gunu gececek belgeyi onaylayan yok
çekim talebi 4 gün sonra bugün iptal olmuş ve bakiye geri gelmiş, chate sordum emailden cvpliycaz dedi. Adminim senden ricam sadece yatirdigim 50yi karşılayın, bunlarla muhattap bile olmam bu saatten sonra. sizin sozunuze güvenerek yatirdimAksam ustu kullanici isimlerinizi ilettim
Aksam saati musait olacağım ve mağduriyet ne ise çözerizçekim talebi 4 gün sonra bugün iptal olmuş ve bakiye geri gelmiş, chate sordum emailden cvpliycaz dedi. Adminim senden ricam sadece yatirdigim 50yi karşılayın, bunlarla muhattap bile olmam bu saatten sonra. sizin sozunuze güvenerek yatirdim