Abi site kuralları tuzak
ben sahsim olarak kimseyle o bahsettigin muhabbetlere girmem ve bu tarz sohbetlerden de haz almam.Kurallar yazıyor konu iletildi ve cevap iletildi
Lan sahtekar bunlar *** 3lu yasak mi *** oyle bi kural var ben mi görmedim siktirsinler gitsinler alip gotlerine soksunlar 250 lirayıAbi site kuralları tuzak
2li kombin diyor sadece
İsterssen 10 lu yap silerler
Ya neyin kuralı *** gidin işinize 3 mac yasak ibaresi göstersinler bana böyle saçmalık mı olur bırakın Allah aşkına yaben sahsim olarak kimseyle o bahsettigin muhabbetlere girmem ve bu tarz sohbetlerden de haz almam.Kurallar yazıyor konu iletildi ve cevap iletildi
Kardes konunu açtık şikayetini ilettik cevabı verdik sen hangi forumda mutluysan hangi forum seni muvaffak ediyorsa orda oyna kurallar dahilinde oyun oynayan her oyuncu başımızın tacıdır.Burda canin yanmış anlıyorum ama foruma sarma ve yanlışa düşmeYa siz forumculugu bilmiyorsunuz yada sponsorlar 3 5 lira geliyor diye saçma sebebe göz yumuyorsunuz orda 3 mac yasak mi yaziyor 2li kombin diyor 3lu yasak mi diyor yada sadece 2 li kombin mi yapabilirsiniz diyor
Şansın bol kazancın daim olsun köye yıldırım. Düştü. Net arada kesiliyorŞansımız bol olsun
Takip ve beğeni şart
Eğer gelirse sonuçlanmasını beklemeden dağıtım yaparız
Ekli dosyayı görüntüle 5184
Sitede kendi fikrince çakallık peşinde yapcak bişi yok.valla kardeslerim bu konuda oyuncu hakli bence 3 lu kombin yasak die bise yazmio ama
kufur konusuna bende karsiyim, orda 2 li kombin yazio dogru dur ama maximum 2 li konbin yazmasi gerekir, ve bunu belirtmiosa kendi fikrim site art niyetlidir yaniEkli dosyayı görüntüle 5195
Yazmayan şeylere değil.yazan şeylere bakalim.
Kimse foruma gelip küfür kâfir etme hakkı yok Osman i severim ama burda tarz önemli