Almanya gelirse kupon gelir diye düşünüyorum arkadaşlar
Getiririz reisAlmanya gelirse kupon gelir diye düşünüyorum arkadaşlar
Aynen hamburg 0 olursa tmm o isAlmanya gelirse kupon gelir diye düşünüyorum arkadaşlar
Şansın bahtın açık olsun abim yanındayız ?Almanya gelirse kupon gelir diye düşünüyorum arkadaşlar
aynen hamburg biraz sıkıntı gibi ama belli olmuyor bakalım geçen hafta berabere kaldılar oldu mu oluyorAlmanya gelirse kupon gelir diye düşünüyorum arkadaşlar
kanka güzel kupona hamburgu daha yeni görüyorum neden ekledin ki çok tehlikeli alman ligiBuyrun sinerjiye ilk mac geldi arkadaşlar
Ben o maca cok güveniyorum neden oldugunu bilmiyorum ama cok güveniyorumkanka güzel kupona hamburgu daha yeni görüyorum neden ekledin ki çok tehlikeli alman ligi
hadi bakalım o zaman :dBen o maca cok güveniyorum neden oldugunu bilmiyorum ama cok güveniyorum
Hiç belli olmaz banko dedigimşz maç yatıyor her maçın gelme ihtimali vardır abi sinerji ile gelecek İnşallahBen o maca cok güveniyorum neden oldugunu bilmiyorum ama cok güveniyorum
sinerjine hastayım reisHiç belli olmaz banko dedigimşz maç yatıyor her maçın gelme ihtimali vardır abi sinerji ile gelecek İnşallah
Bende sana hastayım ?????sinerjine hastayım reis
itiraf ettiğin için banlıyom seniBende sana hastayım ?????
Canın sagol be admin nabalım kader kısmet ???itiraf ettiğin için banlıyom seni