yazdığın gibi gelsin umarımlyon maçı en garanti gördügüm maç benim gelecek yani o kupon
yazdığın gibi gelsin umarımlyon maçı en garanti gördügüm maç benim gelecek yani o kupon
bak bu sayede msj sayını da yükseltiyosun hayazdığın gibi gelsin umarım
) aynen hocambak bu sayede msj sayını da yükseltiyosun ha
hazirlik maci ben pek umitli degildim oynarken mac bulamadimBeşiktaş ilk yarı 1 tane atsada kupon rahatlasa
Keşke biraz daha bakıp acele etmeseydikhazirlik maci ben pek umitli degildim oynarken mac bulamadim
kral bi profil resmi koy be üşengeçmisin biraz1 tane gelirse açılırlar gibi geliyor ama bakalım
lyonu iyi seçmişsin 1 golüne kaldık diğer maçda böyle ilk yarıdan 1 tane atarsa çiçek olur 15 dk kaldı başlamasınabana göre 2 atarda 3 atabilirmi orası mechul diger kupon gelsin daha iyi digeri
Emrin olur kralkral bi profil resmi koy be üşengeçmisin biraz
lyon ve dep takımı geçen sezondan beri takip ederim ayrıcaz red star da öyle birde ikinci lige çıkan paris fc de takibimdeydi heplyonu iyi seçmişsin 1 golüne kaldık diğer maçda böyle ilk yarıdan 1 tane atarsa çiçek olur 15 dk kaldı başlamasına
est. rica ederiz sadece böyle daha iyi oldu bakEmrin olur kral
evet işin güzel yanı oranıda süper 3.5 oranını merak ettim şuan 4 4.5 vardır herhaldelyon ve dep takımı geçen sezondan beri takip ederim ayrıcaz red star da öyle birde ikinci lige çıkan paris fc de takibimdeydi hep
4,25di yanlış hatırlamıyosam fransa ulasal ligi gel bana sor tabi her zaman olmuyo düşündüklerimevet işin güzel yanı oranıda süper 3.5 oranını merak ettim şuan 4 4.5 vardır herhalde
izliyodum bırakdım vazgeçtimbeşiktaş kırmızı yedi iş zora düştü biraz
zaten her istediğimiz olsa burda ne işimiz var reis kuponları tutturup tatile kaçardık4,25di yanlış hatırlamıyosam fransa ulasal ligi gel bana sor tabi her zaman olmuyo düşündüklerim
insafsız insan ilk sarı gösterir ne hemen kırmızı vermekizliyodum bırakdım vazgeçtim