yazdığın gibi gelsin umarımlyon maçı en garanti gördügüm maç benimgelecek yani o kupon
![]()
yazdığın gibi gelsin umarımlyon maçı en garanti gördügüm maç benimgelecek yani o kupon
![]()
bak bu sayede msj sayını da yükseltiyosun hayazdığın gibi gelsin umarım
bak bu sayede msj sayını da yükseltiyosun ha![]()
hazirlik maci ben pek umitli degildim oynarken mac bulamadimBeşiktaş ilk yarı 1 tane atsada kupon rahatlasa
Keşke biraz daha bakıp acele etmeseydikhazirlik maci ben pek umitli degildim oynarken mac bulamadim
kral bi profil resmi koy be1 tane gelirse açılırlar gibi geliyor ama bakalım
lyonu iyi seçmişsin 1 golüne kaldık diğer maçda böyle ilk yarıdan 1 tane atarsa çiçek olur 15 dk kaldı başlamasınabana göre 2 atarda 3 atabilirmi orası mechuldiger kupon gelsin daha iyi digeri
![]()
Emrin olur kralkral bi profil resmi koy beüşengeçmisin biraz
![]()
lyon ve dep takımı geçen sezondan beri takip ederim ayrıcaz red star da öyle birde ikinci lige çıkan paris fc de takibimdeydi heplyonu iyi seçmişsin 1 golüne kaldık diğer maçda böyle ilk yarıdan 1 tane atarsa çiçek olur 15 dk kaldı başlamasına
est. rica ederiz sadeceEmrin olur kral
evet işin güzel yanı oranıda süper 3.5 oranını merak ettim şuan 4 4.5 vardır herhaldelyon ve dep takımı geçen sezondan beri takip ederim ayrıcaz red star da öyle birde ikinci lige çıkan paris fc de takibimdeydi hep![]()
4,25di yanlış hatırlamıyosam fransa ulasal ligi gel bana sorevet işin güzel yanı oranıda süper 3.5 oranını merak ettim şuan 4 4.5 vardır herhalde
izliyodum bırakdım vazgeçtimbeşiktaş kırmızı yedi iş zora düştü biraz
zaten her istediğimiz olsa burda ne işimiz var reis kuponları tutturup tatile kaçardık4,25di yanlış hatırlamıyosam fransa ulasal ligi gel bana sortabi her zaman olmuyo düşündüklerim
![]()
insafsız insan ilk sarı gösteririzliyodum bırakdım vazgeçtim![]()