Bende varım hocam yeni gledimtamam 7 kişi var...herkese 20 düşünüyorum ama biraz daha devam edicem.kazanırsak hep beraber kaybedersek de hep baraber
Bende varım hocam yeni gledimtamam 7 kişi var...herkese 20 düşünüyorum ama biraz daha devam edicem.kazanırsak hep beraber kaybedersek de hep baraber
Yeni geldiğin için alınmamış olablrmsn acabaBende varım hocam yeni gledim
20₺ ile 3k kazanmşlğm var la bnm.beyler bu kazanan arkadaşlar lıstedekı 7 kışı sızden basedıyorum ortak ıddaya ğırelım katlarsak katlarız 20 lıra kımseye yar olmaz
dıyen kaçtı bol şans erkese20₺ ile 3k kazanmşlğm var la bnm.
Sizinle belki uyuşmayacak fikirler, ndn kaybedeyim ki
beyler bu kazanan arkadaşlar lıstedekı 7 kışı sızden basedıyorum ortak ıddaya ğırelım katlarsak katlarız 20 lıra kımseye yar olmaz
Aleyküm selam yazmayıp buna cevap vermenden belli ne olduğun ondan bisey demicem sanaYeni geldiğin için alınmamış olablrmsn acaba
140 lırayı 7 maça atarsak en az 2.5 k olur sanırımHerkes 1 maç söylesin atalım
Fantazi peşinde koşmayınnn... atın cebinize 20 lirayı, yarın sigara alrsnzHerkes 1 maç söylesin atalım
tamam 7 kişi var...herkese 20 düşünüyorum ama biraz daha devam edicem.kazanırsak hep beraber kaybedersek de hep baraber
Iyi geceler breymın ❤?Aleyküm selam yazmayıp buna cevap vermenden belli ne olduğun ondan bisey demicem sana
Niye yokum demedim zaten katılım bitti mi dedim
Üzmeyin enverimi ??Lütfen bi alt limit olsun kayıp olmasın çok üzülüyorum
o 198 lığe 20 lıra bastıysan ğerısı boş çek ğelsınkaçırdık irice balığı
Ekli dosyayı görüntüle 10008